LUCKY GUY: Ο ΦΩΤΗΣ

Πήρε μέρος στο διαγωνισμό 5 ΧΡΟΝΙΑ GOCAR, κέρδισε και συμμετείχε στη δοκιμή/ φωτογράφηση του νέου BMW i8. Ο λόγος για τον Φώτη Λαμπρινό. Ας δούμε πως του φάνηκε η εμπειρία…

  • -
  • -

Όταν με ενημέρωσαν ότι είμαι ο νικητής του μεγάλου διαγωνισμού, ήξερα πως θα ζούσα μια μοναδική εμπειρία! Όλα ξεκίνησαν όταν είδα την εξωπραγματική BMW i8 να με περιμένει για να περάσω όλη την ημέρα μαζί της, παρέα με την ομάδα του GOCAR. Έζησα από κοντά τη διαδικασία της δοκιμής και τη δουλειά που χρειάζεται να γίνει για να δούμε οι αναγνώστες ένα όμορφο αποτέλεσμα και μπορώ να πω πως την εμπειρία την έκαναν μοναδική τα παιδιά του GOCAR με τον επαγγελματισμό τους, την καλή διάθεση και το χιούμορ τους. Πέρασα μοναδικά και έζησα την εμπειρία στο 100%. Από όλη την ημέρα ξεχωρίζω την βόλτα με τον Γιάννη Τσιγκρή που οδήγησε την i8 όπως εκείνος ξέρει και ανέβασε την αδρεναλίνη στα κόκκινα! Θέλω να ευχαριστήσω το GOCAR και ένα ένα τα παιδιά που περάσαμε μαζί την ήμερα, για την απίστευτη εμπειρία που μου χάρισαν! Ελπίζω στο μέλλον να σταθώ πάλι τυχερός και να τα ξαναπούμε!

Υ.Γ: Γιάννη είσαι ΟΔΗΓΑΡΑ!

ΦΩΤΗΣ ΛΑΜΠΡΙΝΟΣ


GOCAR: Ο Φώτης Λαμπρινός είναι 25 ετών, γέννημα θρέμμα Πειραιώτης, λάτρης του αυτοκινήτου και, όπως διαπιστώσαμε, εξαιρετικός χαρακτήρας! Πάντα τέτοια σου ευχόμαστε Φώτη.



ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...