«Έφαγε πόρτα» ο Lewis Hamilton

Δεν του επιτράπηκε η είσοδος στο Wimbledon για να παρακολουθήσει το πρωτάθλημα τένις ανδρών λόγω της… ενδυμασίας του

  • -
  • -

Το Πρωτάθλημα Τένις στο Wimbledon αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα event, με το ετήσιο τουρνουά να μαγνητίζει εξαίρετες προσωπικότητες από τη Βρετανία, γνωστούς αθλητές, καθώς και διάσημους από όλο τον κόσμο. Αυτό σημαίνει ότι ο κώδικας ενδυμασίας είναι αρκετά αυστηρός, κάτι που το τελευταίο δεν το γνώριζε ο γνωστός οδηγός της Formula 1, Lewis Hamilton.

Ο Βρετανός πιλότος αποτελούσε έναν από τους προσκεκλημένους στον τελικό του πρωταθλήματος τένις ανδρών (σημειωτέον ο Novak Djokovic κέρδισε τον Roger Federer), αλλά κατά την άφιξή του φάνηκε ότι δεν πληρούσε τον κώδικα ενδυμασίας με αποτέλεσμα να μην του επιτραπεί η είσοδος και η θέση του να μείνει άδεια.

Ο εκπρόσωπος του Hamilton ανέφερε ότι υπήρξε μία παρεξήγηση σχετικά με τον κώδικα ενδυμασίας στο Wimbledon και το αποτέλεσμα ήταν να μην παρευρεθεί στο σημαντικό γεγονός ο οδηγός της Mercedes, κάτι που τον δυσαρέστησε. Από την άλλη, ο υπεύθυνος του Wimbledon απέφυγε να δηλώσει καθαρά τι ακριβώς συνέβη, ωστόσο άφησε να εννοηθεί ότι οι επιλογές του Hamilton ήταν δύο είτε να φύγει είτε να αποκτήσει με κάποιο τρόπο σακάκι, γραβάτα και καλά παπούτσια.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...