Αποτελέσματα ελέγχων σε 1.000+ μεταχειρισμένα από τη Spotmechanic

Στους 3 πρώτους μήνες λειτουργίας της ελληνικής εταιρείας έχει αναλάβει πάνω από 1.000 τεχνικούς ελέγχους σε αυτοκίνητα ιδιωτών και εμπόρων

  • -
  • -
Αποτελέσματα ελέγχων σε 1.000+ μεταχειρισμένα από τη Spotmechanic
  • ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Spotmechanic, όπως είχαμε αναφέρει, είναι μια ελληνική startup που εγγυάται τον πιο αξιόπιστο και διαφανή τεχνικό έλεγχο για μεταχειρισμένα αυτοκίνητα, στο χώρο που βρίσκεται το όχημα και αξίζει να αναφερθεί ότι συγκέντρωσε ενδιαφέροντα στοιχεία για τους 3 πρώτους μήνες λειτουργίας της εταιρείας (Απρίλιος-Ιούνιος ‘15) με βάση 1000 τεχνικούς ελέγχους σε αυτοκίνητα ιδιωτών και εμπόρων.

Είναι χαρακτηριστικό ότι σε παραπάνω από 340 περιπτώσεις οι ενδιαφερόμενοι αγόρασαν το αυτοκίνητο βασιζόμενοι μόνο στην 10σέλιδη αναφορά της Spotmechanic, χωρίς να αντιμετωπίσουν το παραμικρό απρόοπτο στην χρήση του μετά την αγορά.

Βάσει των στοιχείων της Spotmechanic, οι Έλληνες αγοραστές δείχνουν μία σαφή τάση προς τα ασφαλή αυτοκίνητα, τα οποία δεν παρουσιάζουν σημαντικά προβλήματα μηχανολογικής φύσης.

Στο συχνό ερώτημα “ιδιώτης ή έμπορος”, η κατάσταση είναι μοιρασμένη. Οπτικά πιο άρτια τα αυτοκίνητα των επαγγελματιών, μικρότερο ιστορικό φανοποιειακών επισκευών αυτά των ιδιωτών. Σε θέματα ασφάλειας και μηχανικών μερών η εικόνα δεν αλλάζει ιδιαίτερα, αποδεικνύοντας πως η επιλογή του ενός ή του άλλου δεν φτάνει από μόνη της για να εγγυηθεί την καλή κατάσταση του αυτοκινήτου.

Τέλος, τα στοιχεία τριμήνου δείχνουν πως η απόφαση για αγορά δεν επηρεάζεται από τον τόπο διαμονής και το φύλο του ενδιαφερόμενου, αλλά από το ίδιο το αυτοκίνητο. Τη Spotmechanic εμπιστεύτηκαν πάνω από 400 κάτοικοι εκτός Αθηνών για έλεγχο αυτοκινήτου στην Αττική,  ενώ 25% των τεχνικών ελέγχων ζητήθηκε από γυναίκες.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...