Seat Mii: έκπτωση 500 € ή άτοκη χρηματοδότηση

Ακόμη, 1 χρόνος δωρεάν ασφάλιση, 2 χρόνια δωρεάν service, 3 χρόνια άτοκα και 4 χρόνια δωρεάν εργοστασιακή εγγύηση για το μικρό Seat

  • -
  • -

Το νέο προωθητικό πρόγραμμα της SEAT για το Mii προσφέρει ένα πλήρες πακέτο παροχών υψηλής αξίας προσφέροντας ένα χρόνο δωρεάν ασφάλιση, δύο χρόνια δωρεάν service, τρία χρόνια άτοκης χρηματοδότησης και τέσσερα χρόνια δωρεάν εργοστασιακή εγγύηση. Πιο αναλυτικά, τα χαρακτηριστικά του προγράμματος είναι:

ΔΩΡΕΑΝ ΑΣΦΑΛΙΣΗ 1 ΕΤΟΥΣ

Η SEAT Τεχνοκάρ προσφέρει δωρεάν ασφάλιση για όλους τους νέους αγοραστές Mii για τον πρώτο χρόνο κατοχής του αυτοκινήτου τους με ένα πλήρες πακέτο καλύψεων.

 

ΔΩΡΕΑΝ 2 ΧΡΟΝΙΑ SERVICE

Η SEAT σε συνεργασία με το Δίκτυό της προσφέρει δωρεάν service που περιλαμβάνει εργασία και ανταλλακτικά για 2 χρόνια χρησιμοποιώντας τα γνήσια ανταλλακτικά SEAT και τα κορυφαία λιπαντικά Castrol Professional. Το δωρεάν service αφορά σε δύο προγραμματισμένες συντηρήσεις, την πρώτη στα 15.000 χλμ ή με την συμπλήρωση του πρώτου χρόνου και την δεύτερη στα 30.000 χλμ ή με την συμπλήρωση του δεύτερου χρόνου.

 

3 XΡΟΝΙΑ ΑΤΟΚΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ

Η SEAT σε συνεργασία με τη SEAT Credit προσφέρει ένα νέο άτοκο χρηματοδοτικό πρόγραμμα με πολύ μεγάλο όφελος για όλους τους αγοραστές Mii με προκαταβολή από 40%, διάρκεια έως 36 μήνες και άτοκο χρηματοδοτούμενο ποσό (πλέον εισφοράς 0,6%) έως €6.000.

Εναλλακτικά μπορείτε να επιλέξετε και ένα επιδοτούμενο έντοκο πρόγραμμα με προκαταβολή από 30%, διάρκεια έως 60 μήνες και προνομιακό επιτόκιο 3,9% (πλέον εισφοράς 0,6%).

 

ΔΩΡΕΑΝ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑΚΗΣ ΕΓΓΥΗΣΗΣ

Η SEAT Τεχνοκάρ προσφέρει στους πελάτες Mii κατά την διάρκεια ισχύος του προγράμματος, δωρεάν την επέκταση της εργοστασιακής εγγύησης 2+2 χρόνια ή μέχρι 80.000 χλμ. Είναι σημαντικό να τονίσουμε ότι το συγκεκριμένο πρόγραμμα αφορά σε επέκταση της εργοστασιακής εγγύησης και παρέχεται από την SEAT με τους ίδιους ακριβώς όρους, προϋποθέσεις και διαδικασίες όπως και η βασική εγγύηση των πρώτων 2 ετών του κατασκευαστή.

 

ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Εναλλακτικά του παραπάνω προγράμματος, η Τεχνοκάρ δίνει τη δυνατότητα επιλογής χρηματικής έκπτωσης 500 € επί του τιμοκαταλόγου σε συνδυασμό (μόνο) με την δωρεάν επέκταση εγγύησης 2+2 χρόνια. Το πρόγραμμα ισχύει για νέες παραγγελίες έως και τις 31 Ιουλίου και ισχύει τόσο για τα αυτοκίνητα ΜΥ15 καθώς και για τα αυτοκίνητα ΜΥ16.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...