Κέρδισε το μοναδικό φωτογραφικό λεύκωμα GOCAR

Πάρε μέρος στον μεγάλο Διαγωνισμό "5 χρόνια GOCAR" και κέρδισε ένα από τα 5 μοναδικά Photo Book

  • -
  • -

Στο GOCAR ανοίγουμε εδώ και 5 χρόνια ψηφιακούς δρόμους για το αυτοκίνητο. Για να γιορτάσουμε τα γενέθλια μας, αποφασίσαμε να περάσουμε από το ψηφιακό κόσμο, στο κόσμο του χαρτιού! Ακολουθώντας φυσικά την "Original Works" φιλοσοφία μας. Συγκεντρώσαμε τις πιο εντυπωσιακές φωτογραφίες από τα σημαντικότερα μοντέλα που δοκιμάσαμε στο GOCAR από το 2010, σε ένα "must have" λεύκωμα για τους φίλους μας.

Κάθε κλικ της φωτογραφικής μηχανής, κάθε λέξη που γράφεται είναι μια ευκαιρία να γιορτάσουμε το Αυτοκίνητο. Η αγάπη μας αυτή για το αυτοκίνητο είναι που γέννησε το photo book "5 Χρόνια GOCAR - Ανοίγουμε Ψηφιακούς Δρόμους". Στις περισσότερες από 160 σελίδες της πολυτελούς έκδοσης έχουμε συγκεντρώσει ένα εκλεκτό απόσταγμα με τις καλύτερες φωτογραφίες από τις παραγωγές μας στην 5ετία 2010 - 2015. Περισσότερα από 80 μοντέλα αποτυπώνονται από το φακό του Σπύρου Κανατά και της Εύης Περράκη και σχολιάζονται από τον πολύπειρο test Driver του GOCAR, Γιάννη Τσιγκρή. 

                                    Θέλεις και εσύ να έχεις αυτή τη συλλεκτική έκδοση;

Πάτα τώρα ΕΔΩ, πάρε μέρος στο Μεγάλο Διαγωνισμό και μπες στην κλήρωση για να κερδίσεις ένα αντίτυπο του φωτογραφικού λευκώματος GOCAR!


Ο διαγωνισμός θα έχει διάρκεια από 9 Ιουλίου 2015, ενώ στις 3 Αυγούστου θα γίνει η μεγάλη κλήρωση.

Καλή επιτυχία!!!

*Μία μικρή γεύση από τις μοναδικές φωτογραφίες του photo book του GOCAR






ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...