GOCAR Magazine #20: Family Affairs

Με πλούσια θεματολογία και μοναδική εμπειρία διαδραστικότητας, τo νέο τεύχος του μοναδικού περιοδικού αυτοκινήτου για το ipad σε περιμένει για δωρεάν download στο iTunes Store

  • -
  • -

Στο νέο τεύχος του GOCAR Magazine αναλαμβάνουμε δύσκολες υποθέσεις. Οικογενειακές υποθέσεις. Δοκιμάζουμε τέσσερα καινούργια μικρομεσαία: την οικονομική και άνετη Citroen C4 1.6 Diesel, τη σπορ BMW 118i, τη Mercedes-Benz CLA 180 Shooting Brake που συνδυάζει πρακτικότητα με κομψότητα & πολυτέλεια και το ανανεωμένο Ford C-MAX μαζί με την 7-θεσια έκδοση Grand C-MAX.

 

Ακόμη, πιάνουμε το Μάη με το νέο Land Rover Discovery Sport και την Harley-Davidson Street 750, μαθαίνουμε την ιστορία των ελαστικών σε 2 λεπτά, μιλάμε με τον Frank Williams και άλλους 9 ανθρώπους – κλειδιά της Formula 1 για το Ayrton Senna και παθιαζόμαστε με το Icona Vulcano, το supercar που συνδυάζει το ιταλικό σπαγγέτι με πάπια Πεκίνου.

 

Με πλούσια θεματολογία και μοναδική εμπειρία διαδραστικότητας, τo 20o τεύχος του GOCAR Magazine, του μοναδικού περιοδικού αυτοκινήτου στο ipad σε περιμένει για δωρεάν download στο iTunes Store.

 

GOCAR MAGAZINE #20 - ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

ΔΟΚΙΜΕΣ

Citroen C4 1.6 e-HDI

BMW 118i

Mercedes-Benz CLA 180 Shooting Brake

Land Rover Discovery Sport

Harley-Davidson Street 750

 

ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ

Ford C-MAX & Grand C-MAX

 

FEATURES

Video: Η ιστορία των ελαστικών σε 2’

Αφιέρωμα: Ayrton Senna

Trend Car: Icona Vulcano

Φόρτιση ηλεκτρικού αυτοκινήτου: Πού & Πώς;

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...