Η Subaru και στην Αν. Θεσσαλονίκη

Η συνεργασία της Πλειάδες Motors Α.Ε. και AVC A.E. δημιούργησε μια νέα κάθετη μονάδα Subaru στην Ελλάδα

  • -
  • -

Οι Πλειάδες Motors A.E., η εισαγωγική εταιρεία της SUBARU στην Ελλάδα, και η AVC Α.Ε., εταιρεία του ομίλου Αντωνέλη, ξεκίνησαν μια συνεργασία στη Θεσσαλονίκη. Τώρα η SUBARU έχει νέο κάθετο συγκρότημα στην ανατολική  Θεσσαλονίκη, το οποίο αποτελεί τη μεγαλύτερη εξουσιοδοτημένη κάθετη μονάδα SUBARU στην Ελλάδα.

Η AVC A.E. βρίσκεται στο 7ο χλμ. Θεσσαλονίκης - Μουδανιών, στη διασταύρωση με την περιφερειακή οδό, στον κόμβο Κ12. Εκεί μπορεί ο καθένας να ενημερωθεί για τα πλεονεκτήματα της συμμετρικής τετρακίνησηςAll-Wheel-Drive με τα τρία διαφορικά και για τους βραβευμένους επίπεδους Βoxer κινητήρες βενζίνης & ντίζελ.

Στον εκθεσιακό χώρο θα δουν από κοντά τα Subaru XV και Forester, ενώ υπάρχει η δυνατότητα ενημέρωσης για την καινοτόμο και πρωτοποριακή τεχνολογία ασφάλειας στο δρόμο “EyeSight” της Subaru, μέρος του standard εξοπλισμού του νέου Outback 2.0D.

Πραγματοποιώντας ένα test drive με το Subaru XV, ο επισκέπτης παίρνει μια πρώτη «γεύση» των επί παντός εδάφους ικανοτήτων crossover τετρακίνητου Subaru με τον κινητήρα Boxer των 1.600 cc.

Πηγή: Δ.Τ. Subaru

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...