Χρυσό βραβείο για Audi στα Sales Excellence Awards 2015

Ανώτατη διάκριση για Kosmocar από το Ινστιτούτο Πωλήσεων Ελλάδας

  • -
  • -

Η Kosmocar Audi απέσπασε το χρυσό βραβείο στα Sales Excellence Awards 2015 που διοργανώνει το Ινστιτούτο Πωλήσεων Ελλάδας (ΙΠΕ). Η τελετή πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα banquet του Μεγάρου Μουσικής και παρευρέθηκαν πάνω από 500 υψηλόβαθμα στελέχη της αγοράς από τις μεγαλύτερες εταιρείες όλων των επιχειρηματικών κλάδων στην χώρα μας. Στην εκδήλωση παρουσιάστηκαν και βραβεύθηκαν οι πρακτικές και οι εταιρείες εκείνες που διακρίθηκαν στις διαφορετικές κατηγορίες των βραβείων, μέσω της αδιάβλητης διαδικασίας, που θεσμοθέτησε το ΙΠΕ.

Οι υποψηφιότητες αξιολογούνται, μέσω ειδικής διαδικασίας,  η οποία θεσμοθετήθηκε από το ΙΠΕ, και η  κριτική επιτροπή  αποτελείται από μέλη του ΔΣ του ΙΠΕ, υψηλόβαθμα στελέχη της αγοράς και καθηγητές Ελληνικών & ξένων Πανεπιστημίων. Τα κριτήρια αξιολόγησης βάσει των οποίων η επιτροπή ψήφισε ήταν τα ακόλουθα:

  • Αποτελέσματα ποιοτικά & ποσοτικά / οφέλη της υποψηφιότητας (50% βαρύτητα)
  • Καινοτομία / πρωτοτυπία της υποψηφιότητας (15% βαρύτητα)
  • Best Practices / μεθοδολογία που ακολουθήθηκε (15% βαρύτητα)
  • Πληρότητα / ποιότητα του κειμένου υποψηφιότητας (20% βαρύτητα)

Σ΄ αυτό το διαγωνισμό, η Kosmocar Audi, απέσπασε  την ανώτατη διάκριση του Χρυσού βραβείου για την εξαιρετική της επίδοση στην Εξυπηρέτηση του Πελάτη στις πωλήσεις, στην κατηγορία Καινοτομία στις Πωλήσεις & Πελατοκεντρικότητα.

 


Ο κος Δημήτρης Καββούρης Δ/ντής Πωλήσεων και Marketing της Audi (δεξιά) παραλαμβάνει το Χρυσό βραβείο από τον κο Γιώργο  Ευσταθίου Αντιπρόεδρο του ΙΠΕ

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...