Video: 6 εντυπωσιακά άλματα πάνω απ' το νερό

Αναζητώντας νέους τρόπους να περάσεις απέναντι…

  • -
  • -

Σερφάροντας στο RedBull.com βρήκαμε ένα ενδιαφέρον άρθρο που παρουσιάζει τους πιο εντυπωσιακούς τρόπους με τους οποίους αθλητές κατάφεραν να περάσουν από τη μια όχθη στην άλλη... Οι Marc Márquez, Travis Pastrana και Robbie Maddison βρήκαν νέους μεθόδους να περάσουν απέναντι. Ας τους δούμε στα 6 απολαυστικά video που ακολουθούν.

 

 

1. Robbie Maddison: Tower Bridge, Λονδίνο, Αγγλία, 2009

Ο freestyle motocross rider κάνει ένα backflip πάνω από το άνοιγμα της Tower Bridge με ένα πρωτοφανές και θεαματικό νυχτερινό άλμα. Έγινε έτσι ο πρώτος άνθρωπος που έκανε άλμα σ' αυτή τη γέφυρα.


 

 

2. Robbie Maddison: Διώρυγα της Κορίνθου, Ελλάδα, 2010

Η πτήση πάνω απ' το νερό έφερε κι άλλες δημιουργικές ιδέες, έτσι λιγότερο από ένα χρόνο μετά ο Αυστραλός πήδηξε πάνω απ' τον Ισθμό της Κορίνθου.

 

 

3. Marc Márquez: Millennium Bridge, Λονδίνο, Αγγλία, 2014

Ο νεαρός Ισπανός οδήγησε τη Repsol Honda του κατά μήκος της Millennium Bridge - ένα πεζοδρομημένο μονοπάτι - για να γίνει ο πρώτος άνθρωπος που έβαλε ένα μηχανοκίνητο όχημα πάνω σ' αυτή.

 

4. Travis Pastrana: Rainbow Harbor, Long Beach, Η.Π.Α, 2010

Ο άνθρωπος που έχει δείξει τις ικανότητές του τόσο στους δύο όσο και στους τέσσερις τροχούς, αποφάσισε να ωθήσει ένα Subaru Impreza στα όριά του, απογειώνοντάς το από την Pine Avenue Pier και προσγειώνοντάς το σε μια πλωτή φορτηγίδα στη μέση του Rainbow Harbor.

 

 

5. Iván Cervantes: Valdemorillo, Μαδρίτη, Ισπανία, 2012

Ο Ισπανός star του enduro τόλμησε να οδηγήσει τη μηχανή του πάνω στα βουνά της Valdemorillo, κοντά στη Μαδρίτη, σε μια υδάτινη έκταση 40 μέτρων, η οποία έχει βάθος 1,5 μέτρο. Μετά από μερικές αποτυχημένες προσπάθειες και πολλή αποφασιστικότητα, ο Cervantes έκανε το τέλειο ξεκίνημα και κατάφερε να το φέρει εις πέρας.

 

 

6. Julien Dupont: Gateshead Millennium Bridge, Newcastle, Αγγλία, 2011

Μια ιδιαίτερα θυελλώδη μέρα στον ποταμό Tyne, είναι λογικό να πιστεύεις πως η ανάβαση μιας γέφυρας με κλίση 40 μοιρών, ενώ είναι σε πλήρη ανύψωση, δεν είναι καλή ιδέα. Όμως, ο Julien το είδε σαν πρόκληση.

 

 

Πηγή: redbull.com/gr

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...