H Mercedes-Benz στον 10ο Διεθνή Μαραθώνιο «Μέγας Αλέξανδρος»

H ομάδα των 100 δρομέων της Mercedes-Benz τερμάτισε στον 10ο Διεθνή Μαραθώνιο «Μέγας Αλέξανδρος» της Θεσσαλονίκης με την υποστήριξη του κορυφαίου Έλληνα star, Σάκη Ρουβά!

  • -
  • -

Με ομάδα 100 ατόμων από τον κύκλο των υπαλλήλων, των συνεργατών, των πελατών και των φίλων της εταιρείας και με πλήθος αυτοκινήτων που κάλυψαν τις ανάγκες μετακίνησης της διοργάνωσης, η Mercedes-Benz στήριξε το μεγαλύτερο αθλητικό δρώμενο της Βορείου Ελλάδος, τον 10ο Διεθνή Μαραθώνιο Θεσσαλονίκης «Μέγας Αλέξανδρος»!

Στη μεγαλύτερη γιορτή της πόλης, η ομάδα της εταιρείας συμμετείχε στα αγωνίσματα 5 & 10 χιλιομέτρων, συνδράμοντας ταυτόχρονα τους οργανισμούς που υποστηρίζει η Mercedes-Benz Ελλάς – το «Χαμόγελο του Παιδιού» & το «Make-A-Wish Ελλάδος».

«Με αίσθημα πληρότητας, υπερηφάνειας και συγκίνησης επιστρέψαμε από τον 10ο Διεθνή Μαραθώνιο της Θεσσαλονίκης. Είμαστε όλοι ιδιαίτερα ευτυχείς που συμμετείχαμε σε αυτήν τη γιορτή, ένα αθλητικό γεγονός με έντονο  πολιτιστικό χαρακτήρα. Αφ’ ενός ζήσαμε όμορφες στιγμές με την ομάδα, αφ’ ετέρου η προσπάθεια  είχε ως αποτέλεσμα την έμπρακτη βοήθεια στο έργο Μη Κερδοσκοπικού χαρακτήρα Οργανισμών, οι οποίοι έχουν ως σκοπό την βοήθεια προς τα παιδιά», σχολίασε μετά τον τερματισμό του ο Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της Mercedes-Benz Ελλάς, κος Ι. Καλλίγερος.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...