GOCAR Magazine: Νέο Τεύχος!

Τα ολοκαίνουργια Suzuki Vitara και Audi TT “οδηγούν” τη θεματολογία του 19ου τεύχους που είναι ήδη διαθέσιμο για δωρεάν download από το iTunes

  • -
  • -

Το GOCAR Magazine σε ταξιδεύει σε άσφαλτο, χώμα, λάσπη, μέχρι τον αέρα. Στρίβει μαζί σου όλα τα νέα μοντέλα, ταξιδεύει στο παρελθόν καβάλα σε “classic American iron” και πετάει στα σύννεφα νοερά, χωρίς καύσιμα, μόνο με ηλιακή ενέργεια!

 

Στο 19ο τεύχος του μοναδικού ηλεκτρονικού περιοδικού για το iPad τεστάρουμε σε κάθε τερέν το ολοκαίνουργιο Suzuki Vitara στην τετρακίνητη έκδοση 1.6 Diesel AllGrip και οδηγούμε στην Αθήνα το νεοφερμένο Audi TT, σε βενζίνη και diesel. Ακόμη, δοκιμάζουμε τις προσιτές limo Ford Mondeo και Volkswagen Passat, αναζητούμε περιπέτεια στην πόλη με το Opel Adam Rocks, κάνουμε απίστευτη οικονομία με την Skoda Octavia G-TEC και εμβαθύνουμε στα ενδότερα του νέου Honda Civic Type R.


Επειδή η απόλαυση δεν βρίσκεται μόνο στους τέσσερις τροχούς, εμπνεόμαστε από το Solar Impusle 2, το ηλιακό αεροπλάνο που κάνει το γύρο του κόσμου χωρίς καύσιμα και ταξιδεύουμε στην ιστορία των Harley-Davidson, Indian και Victory.

 

Με πλούσια θεματολογία και μοναδική εμπειρία διαδραστικότητας, τo 19o τεύχος του GOCAR Magazine σε περιμένει για δωρεάν download στο iTunes Store.

 

 

GOCAR MAGAZINE #19 - ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

COVER STORY

Δοκιμή Suzuki Vitara 1.6 DDiS AllGrip

 

ΟΔΗΓΟΥΜΕ

Audi ΤΤ 2.0 TFSI & 2.0 TDI

 

ΔΟΚΙΜΕΣ

Ford Mondeo 1.6 Diesel

Volkswagen Passat 1.4 TSI 150PS

Opel Adam Rocks 1.0 Turbo

Skoda Octavia G-TEC

 

ΘΕΜΑΤΑ

TREND CAR: Honda Civic Type R

ΑΝΑΛΥΣΗ: Αυτοκινούμενα οχήματα χωρίς οδηγό

Iron Horse: Η ιστορία των Harley-Davidson, Indian & Victory

TOP GEAR: Best Of video

Solar Impulse 2: Ο γύρος του κόσμου πετώντας με ηλιακή ενέργεια

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...