Παρκαδόρος καταστρέφει Ferrari αξίας 410.000 €

Ο παρκαδόρος μπέρδεψε το πεντάλ του φρένου με το γκάζι

  • -
  • -

Πώς να ένιωθε αυτός που καταστρέφει ένα ξένο αυτοκίνητο αξίας 410.000 ευρώ; Ποτέ δεν θα ήθελα να μάθω! Ο Roberto Cinti όμως είχε αυτή την τραγική εμπειρία, αφού ο κλήρος έπεσε στον 38χρονο να μεταφέρει την πανάκριβη Ferrari 599 GTO στον ιδιοκτήτη της, ο οποίος διέμενε στο ξενοδοχείο Exedra στη Ρώμη. Όμως μέσα στην μικρή απόσταση που είχε να διανύσει ο άτυχος παρκαδόρος μπέρδεψε –όπως ανέφερε στις αστυνομικές αρχές- το πεντάλ του φρένου με το γκάζι.

Το αποτέλεσμα ήταν η κατακόκκινη Ferrari να βρεθεί μέσα στη βιτρίνα ενός καταστήματος και να καταστραφεί όλο σχεδόν το αυτοκίνητο (και το κατάστημα). Ο ίδιος μεταφέρθηκε στο πλησιέστερο νοσοκομείο όχι τόσο επειδή είχε τραυματιστεί σωματικά, αλλά λόγω του σοκ που υπέστη και όχι άδικα.

Να αναφέρουμε ότι η Ferrari 599 GTO εφοδιάζεται με κινητήρα V12, ο οποίος αποδίδει 680 ίππους και έχει βάρος 1.495 κιλά. Επίσης, εξοπλίζεται με αρκετά συστήματα από το χώρο της Formula 1 και ολοκληρώνει τη διαδικασία του 0-100 km/h σε μόλις 3,4 sec. Τώρα ίσως κατάλαβες γιατί κατέληξε μέσα στη βιτρίνα....

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...