Kia cee’d GT Line με 1.0 turbo κινητήρα

Η Kia αποκάλυψε στην 85η Έκθεση της Γενεύης την έκδοση GT Line του Cee’d

  • -
  • -

To Kia Cee’d GT Line συνδυάζει την ελκυστική εμφάνιση με την γκάμα των μηχανικών συνόλων του απλού Cee’d. Οι πωλήσεις της εν λόγω έκδοσης έχουν δρομολογηθεί για το 4ο 3μηνο του 2015 και θα είναι διαθέσιμο σε όλα τα αμαξώματα (hatchback, coupe και στέισον βάγκον).

Στα κινητήρια σύνολα έρχεται να προστεθεί και ένας 1.000άρης τούρμπο βενζινοκινητήρας. Αναλυτικότερα, είναι turbo με άμεσο ψεκασμό καυσίμου που γίνεται με υπερυψηλή ακρίβεια και πίεση έως 200 bar, μέσω ειδικών μπεκ με έξι οπές. Αποδίδει 120 ίππους στις 6.000 rpm και ροπή 172 Nm σταθερή μεταξύ 1.500-4.100 rpm. Επίσης, αναβαθμίστηκε ο 1.6 CRDi και από 128 ίππους και 265 Nm ροπής, αποδίδει πλέον 133 και 285. Ο πετρελαιοκινητήρας συνδυάζεται με χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων, ενώ προαιρετικά υπάρχει το ολοκαίνουργιο ημιαυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη με τις 7 ταχύτητες.

Η σειρά Cee’d GT Line φέρει 17 ιντσών ζάντες αλουμινίου, τα ιδιαίτερα φώτα ημέρας (4 κύβοι) τύπου LED και στο εσωτερικό του συναντάμε GT Line «σφραγίδες» στο σαλόνι, καθώς και στο τιμόνι. Επίσης, εξοπλίζεται με μπουτόν εκκίνησης κινητήρα, φωτιζόμενες θύρες USB & AUX και αρκετές πινελιές  στο ταμπλό από χρώμιο και piano black υλικό.


ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...