Το μοδάτο Fiat Panda K-Way

Η Fiat μαζί με την εταιρεία K-Way παρουσίασαν το δικό τους «καρπό» της συνεργασίας τους

  • -
  • -

Η Fiat συνεργάστηκε με την K-Way (μία από τις γνωστότερες εταιρείες μόδας στο χώρο των αδιάβροχων) και πρόκειται να παρουσιάσουν στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης την έκδοση Panda K-Way. Η παλέτα των χρωμάτων για τη συγκεκριμένη έκδοση περιορίζεται σε μόλις 4 χρώματα, μπλε, κίτρινο, πορτοκαλί και ανθρακί, ενώ στις δημοσιοποιημένες φωτογραφίες παίρνουμε μία γεύση από τη διχρωμία μπλε-πορτοκαλί.

Παιχνιδιάρικη ατμόσφαιρα επικρατεί και στο εσωτερικό του Panda K-Way, μιας και το δερμάτινο σαλόνι συνεχίζει την δίχρωμη φιλοσοφία. Η πορτοκαλί ζώνη ασφαλείας έχει την ονομασία της εταιρείας μόδας επάνω της, ενώ στην πλάτη των εμπρός καθισμάτων υπάρχουν ειδικές θήκες VISIBAG.

Ευρεία γκάμα κινητήρων μπορούν να χρησιμοποιηθούν κάτω από το καπό της συγκεκριμένης έκδοσης, όπως είναι ο 1,2 lt βενζινοκινητήρας των 69 ίππων, ο οποίος μπορεί να διαθέτει και σύστημα υγραεριοκίνησης. Επίσης, διατίθενται ο 0,9 lt TwinAir των 65 και 85 ίππων, ο 0,9 lt TwinAir μεθανίου των 80 ίππων και αργότερα θα προστεθεί ο 1,3 MultiJet πετρελαιοκινητήρας.

Οι παραγγελίες για τη μοδάτη έκδοση θα ξεκινήσουν τον Απρίλιο, με τις πρώτες παραδόσεις να υπολογίζονται τον Μάιο. 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...