Ανανέωση για το Avensis

Το φρεσκάρισμα του μεσαίου Toyota σύμφωνα με την εταιρεία είναι το πιο ουσιαστικό που έχει κάνει ποτέ σε μοντέλο της

  • -
  • -

Στην επερχόμενη έκθεση της Γενεύης η Toyota θα δείξει στο κοινό το φρεσκαρισμένο μεσαίο οικογενειακό της. Πρόκειται για την πιο ουσιαστική ανανέωση που έχει κάνει ποτέ σε μοντέλο της, κάτι που κρύβει πίσω του και μια μεγάλη επένδυση. Αυτό είναι απόλυτα λογικό, αφού κάπως έπρεπε να αντιμετωπίσει τα ολοκαίνουργια VW Passat και Ford Mondeo.

Η γκάμα του νέου Avensis θα έχει εντελώς νέους κινητήρες, μεταξύ των οποίων και εκείνοι που προέκυψαν από τη συνεργασία με την BMW, όπως ο 1.600άρης D-4D (ντίζελ) που τοποθετείται στο Verso. Με τη βοήθειά τους, το νέο Avensis θα έχει αυξημένη απόδοση με χαμηλότερη κατανάλωση και εκπομπές ρύπων ώστε να αναβαθμιστεί ως επιλογή και στις εταιρικές πωλήσεις.

Η σχεδιαστική ομάδα της Toyota άλλαξε τα φώτα, τους προφυλακτήρες και το εμπρός καπό, ώστε να εναρμονίσει το νέο Avensis με τη σύγχρονη εταιρική εικόνα της εταιρείας. Σοβαρά αναβαθμισμένη θα είναι και η καμπίνα, ενώ θα υπάρχουν βελτιώσεις και στη ρύθμιση της ανάρτησης, αποσκοπώντας σε πιο ευχάριστη οδηγική εικόνα.

Περισσότερες πληροφορίες πάντως θα ανακοινωθούν στη Γενεύη, ενώ η εμπορική πορεία του νέου Avensis αναμένεται να ξεκινήσει κοντά στο καλοκαίρι.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...