Μικρότερο Renegade ετοιμάζει η Jeep;

Ένα μικρότερο Jeep φαίνεται να έχει στο μυαλό της να κατασκευάσει η εταιρεία, το οποίο θα βρει θέση κάτω από την κατηγορία του Renegade

  • -
  • -

Ακόμα δεν παρουσιάστηκε καλά-καλά το νέο Jeep Renegade στην Ελλάδα (δες τη δοκιμή  του GOCAR ΕΔΩ) και η αμερικανική φίρμα ετοιμάζεται να καλύψει ακόμα ένα… κενό, αυτό του μικρού entry-level μοντέλου, που θα βρει θέση κάτω από την κατηγορία του Renegade. Το μικρό Jeep πρόκειται –αρχικά- να κατασκευαστεί για την αγορά της Ινδίας και Βραζιλίας, ενώ δεν αποκλείεται να περάσει και στον ευρωπαϊκό χώρο.

Αναμφισβήτητα, το Jeep Renegade θα κερδίσει μεγάλο κοινό παγκοσμίως, ενώ –σύμφωνα με τον επικεφαλής Adrian Van Campenhout- υπάρχει χώρος για ακόμα ένα μικρότερο μοντέλο. Ο ίδιος δεν μπήκε σε λεπτομέρειες, αλλά αποκάλυψε ότι το μυστηριώδες μικρό crossover θα πατάει επάνω στην πλατφόρμα του Fiat Panda ή κάποια άλλη «βραζιλιάνικη». Δικαιολογώντας την τελευταία του επιλογή, δήλωσε ότι έχει τις επαφές στη Βραζιλία για να του κατασκευάσουν φθηνές (;) πλατφόρμες. Φυσικά δεν υπάρχει κανένα χρονοδιάγραμμα –έστω- για την επίσημη ανακοίνωση του μικρού crossover.

Πηγή:Motoring

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...