Διέρρευσε το νέο Audi R8

Σύμφωνα με μια φωτογραφία που ανέβηκε στο Instagram, αυτή είναι η δεύτερη γενιά του Audi R8 την οποία θα δούμε στη Γενεύη

  • -
  • -

Χωρίς να είναι ακόμα επιβεβαιωμένο, φημολογείται έντονα ότι αυτή είναι η μορφή του νέου Audi R8, του supercar της Audi. Με δεδομένο ότι το νέο μοντέλο θα παρουσιαστεί στην επερχόμενη έκθεση της Γενεύης δεν είναι καθόλου απίθανο η φωτογραφία να είναι αυθεντική. Σε αυτή την περίπτωση είναι σαφές πως θα μιλάμε για πιο χαμηλούς σχεδιαστικούς τόνους σε σχέση με το υπάρχον μοντέλο, με ριζικές διαφορές στη σχεδίαση των πλευρικών αεραγωγών.

Από την άλλη, το σχήμα του εμπρός μέρους συμφωνεί σε αναλογίες με εκείνο που έχουμε δει στα καμουφλαρισμένα «μουλάρια» εξέλιξης. Σε κάθε περίπτωση πάντως δεν υπάρχει καμία πληροφόρηση για τα μηχανικά μέρη, που ωστόσο αναμένονται ισχυρότερα από τους σημερινούς 4.2 V8 των 430 ίππων και 5.0 V10 των 525 ίππων.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι το νέο μοντέλο θα έχει πολύ δύσκολο έργο να φέρει σε πέρας, καθώς διαδέχεται ένα εξαιρετικά πετυχημένο αυτοκίνητο είτε το κρίνεις σα supercar είτε αξιολογήσεις την επίδρασή του στην εικόνα της Audi.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...