Το νέο Renault Twingo στο MEGA ME MIA!

Το πιο ευέλικτο αυτοκίνητο πόλης, βρίσκεται στα πλατό της πρωινής εκπομπής Mega Με Μια, συντροφιά με την πιο διασκεδαστική παρέα

  • -
  • -

Ο Μάρκος Σεφερλής και η ομάδα του μαζί με το νέο Renault Twingo δοκιμάζουν τις ικανότητές τους με πρωτότυπα παιχνίδια. Απολαύστε διαγωνισμούς ποίησης αλλά και διασκεδαστικές δοκιμασίες μέσα και έξω από το πλατό, με τους παρουσιαστές της εκπομπής να αναλαμβάνουν απολαυστικές αποστολές με το νέο Renault Twingo.

Οι θεατές της εκπομπής θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν όλα τα πλεονεκτήματα του νέου 5θυρου μικρού της πόλης και να λάβουν μέρος στον μεγάλο διαγωνισμό που ήδη ξεκίνησε και ολοκληρώνεται στις 16 Φεβρουαρίου διεκδικώντας το νέο Renault Twingo.

Δείτε λεπτομέρειες στη διεύθυνση www.megatv.com/megamemia  στην ενότητα «Διαγωνισμός Renault Twingo».

Το 5πορτο και εξαιρετικά ευέλικτο νέο Renault Twingo ήρθε για να κάνει τη ζωή στην πόλη ένα ατέλειωτο παιχνίδι. Εξαιρετικά πρακτικό και ευέλικτο, χωράει τα πάντα και κινείται με άνεση όπου και αν βρεθεί. Διαθέτει την καλύτερη διάμετρο στροφής στην κατηγορία του (8,6 m) και κινητήρες Euro6 νέας γενιάς για χαμηλή κατανάλωση και μηδενικά τέλη. Με ξεχωριστή, χαρούμενη προσωπικότητα, απεριόριστες δυνατότητες εξατομίκευσης, τις πιο σύγχρονες τεχνολογίες επικοινωνίας, σας περιμένει να το αποκτήσετε στο Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Διανομέων Renault σε ασυναγώνιστη τιμή από € 9.490 (με όφελος απόσυρσης) και να κάνει την οδήγηση στην πόλη συναρπαστική εμπειρία.

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ:

Βολτάρουμε στη νυχτερινή Αθήνα με το...

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...