Κορυφαία άνοδος για TEOREN MOTORS

Κάτω από τη σκέπη της TEOREN MOTORS, οι πωλήσεις των Renault-Dacia έκλεισαν το 2014 με τη μεγαλύτερη αύξηση στην Ελλάδα

  • -
  • -

Το 2014 ήταν μια άκρως πετυχημένη χρονιά για την TEOREN MOTORS αφού κατάφερε μέσα σε ένα μόλις χρόνο δραστηριότητας να επιτύχει τους φιλόδοξους στρατηγικούς της στόχους επανατοποθετώντας στην Ελληνική αγορά τη Renault και τη Dacia. Η στήριξη και η συμβολή της οικογένειας του Β. Θεοχαράκη ήταν πολύ σημαντική σε αυτή την επιτυχία, αφού αποτελεί ένα καταξιωμένο όνομα στην αγορά του αυτοκινήτου με σημαντική πείρα και επιτυχημένη πολυετή πορεία.

Οι πωλήσεις της Renault σημείωσαν αύξηση +104,5%, που είναι η καλύτερη επίδοση στην αγορά του αυτοκινήτου για το 2014. Επιπλέον, το Renault Clio αποδείχθηκε πολύ πετυχημένο από την αρχή και έκλεισε τη χρονιά μέσα στην πρώτη δεκάδα με τα πιο επιτυχημένα μοντέλα της ελληνικής αγοράς για το 2014. Επιπλέον η TEOREN MOTORS, με στόχο την άριστη εξυπηρέτηση των πελατών της πριν και μετά την πώληση, αναδεικνύει την ποιότητα και την αξιοπιστία του επιτυχημένου μοντέλου παρέχοντας 5 χρόνια Δωρεάν Εργοστασιακή Εγγύηση Renault.

Η Dacia πήγε επίσης εξαιρετικά, όπως και στην υπόλοιπη Ευρώπη, σημειώνοντας στην Ελλάδα αύξηση πωλήσεων κατά 78,6%, δείχνοντας ότι η αγορά επιβραβεύει την έντιμη και ξεκάθαρη “Value For Money” πρόταση της εταιρείας.

Για την επιτυχία της TEOREN MOTORS, ο Εμπορικός Διευθυντής Sales & After Sales κος Μένης Σταθώρης δηλώνει ικανοποιημένος και υπόσχεται τη συνέχεια της προσπάθειας για την απόλυτη ικανοποίηση των πελατών, σε βαθμό που να ξεπερνά τις προσδοκίες τους.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...