Που χρειάζονται αλυσίδες λόγω χιονόπτωσης-παγετού;

Ανακοίνωση της Ελληνικής Αστυνομίας για ασφαλή επιστροφή των εκδρομέων

  • -
  • -

Λόγω της χιονόπτωσης και του παγετού, η κατάσταση στο οδικό δίκτυο της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, ανά Διεύθυνση Αστυνομίας, έχει ως εξής:

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ:Η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται κανονικά, τόσο στην Εγνατία οδό, όσο και στο λοιπό εθνικό και επαρχιακό οδικό δίκτυο.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ: Η κυκλοφορία των οχημάτων, λόγω χιονόπτωσης, διεξάγεται μόνο με τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων στην επαρχιακή οδό Καστοριάς -Φλώρινας ( μέσω Βιτσίου) , από το 18ο χλμ. έως το 28ο χλμ.  Στο λοιπό εθνικό και επαρχιακό οδικό δίκτυο, η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται κανονικά.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΟΖΑΝΗΣ: Η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται κανονικά, τόσο στην Εγνατία οδό, όσο και στο λοιπό εθνικό και επαρχιακό οδικό δίκτυο.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ: Η κυκλοφορία των οχημάτων λόγω χιονόπτωσης, διεξάγεται μόνο με τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων στην επαρχιακή οδό Φλώρινας- Καστοριάς (μέσω Βιτσίου) , από το 20ο χλμ έως το 30ο χλμ. Στο λοιπό εθνικό και επαρχιακό οδικό δίκτυο, η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται κανονικά.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...