Η Subaru στο facebook

  • -
  • -

Τις δυνατότητες του digital marketing αξιοποιεί η ΠΛΕΙΑΔΕΣ MOTORS ΑΕ, εισαγωγέας των Subaru στην Ελλάδα, ξεκινώντας την ψηφιακή παρουσία της σε συνεργασία με τη Socialab. Πρώτο βήμα, η δημιουργία της σελίδας Subaru Greece στο Facebook, μέσω της οποίας σκοπεύει να φέρει τα μοντέλα της ιαπωνικής μάρκας ακόμη πιο κοντά στο κοινό τους. Εκεί, κάθε φίλος της Subaru θα μπορεί να ενημερώνεται και, ως μέλος του Subaru Club, να παίρνει μέρος σε κληρώσεις για δώρα Subaru. Μάλιστα, η ΠΛΕΙΑΔΕΣ MOTORS μας υπόσχεται μια περιπετειώδη εμπειρία πριν το τέλος του έτους. Περισσότερα στο επίσημο Δελτίο Τύπου που ακολουθεί:

 

Η Subaru πατάει γκάζι στα social media

Η εταιρεία ΠΛΕΙΑΔΕΣ MOTORS ΑΕ, εισαγωγέας των αυτοκινήτων Subaru στην Ελλάδα από το 2013, ξεκινάει δυναμικά την ψηφιακή παρουσία της αγαπημένης μάρκας σε συνεργασία με τη Socialab, Digital Marketing Agency. Η εταιρεία δηλώνει την εμπιστοσύνη της στις αλλαγές, θεωρεί πως αυτές πυροδοτούν το ισχυρό πνεύμα που μας παρακινεί να προχωρήσουμε στο μέλλον και αποφασίζει να επενδύσει στην ψηφιακή επικοινωνία, αξιοποιώντας τις δυνατότητες του digital marketing.

Επιθυμώντας να φέρει τα αυτοκίνητα Subaru ακόμη πιο κοντά στο κοινό τους, εγκαινίασε τη σελίδα της στο Facebook με δημιουργικό και φρέσκο περιεχόμενο. Χτίζοντας την εταιρική της ταυτότητα, αναπτύσσει και υλοποιεί στρατηγική για την ψηφιακή της δρατηριότητα στην Ελλάδα, εμπιστευόμενη τη δυναμική της δημοφιλέστερης πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης.

Στόχος της εταιρείας είναι να πάει το brand Subaru ένα level παραπέρα, ακολουθώντας τις νέες τάσεις. Όραμά της, να προσφέρει μία καθημερινή περιπέτεια στους οδηγούς που την εμπιστεύονται, υποστηρίζοντας την ασφάλεια και την αξιοπιστία.

Προκειμένου να γνωρίσει και να καλωσορίσει το κοινό της, η εταιρία φιλοξενεί μέσα στο Facebook Page της μία εφαρμογή στην οποία κάθε χρήστης, κάτοχος ή μη Subaru αυτοκινήτου, θα μπορεί να συμπληρώσει τα στοιχεία του ώστε να ενημερώνεται σχετικά με τα νέα της αγαπημένης του μάρκας. Αξίζει να σημειωθεί πως με την υποβολή των στοιχείων του, κάθε χρήστης γίνεται αυτόματα μέλος του Subaru Club και μπαίνει στην κλήρωση για δώρα Subaru.

Ακόμη, η ΠΛΕΙΑΔΕΣ MOTORS επιφυλάσσει μία μεγάλη έκπληξη για όλους τους fans των Subaru. Όσοι είναι αρκετά περιπετειώδεις και την ακολουθήσουν στο Facebook θα ζήσουν μία αξέχαστη εμπειρία πριν το τέλος του έτους. Μείνετε συντονισμένοι!

Η ηλεκτρονική διεύθυνση της ολοκαίνουργιας Facebook Page του επίσημου εισαγωγέα των Subaru στην Ελλάδα είναι: https://www.facebook.com/SubaruGreece

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...