Τρίθυρο Hyundai i20 μέσα στο 2015

Μέσα στην άνοιξη του 2015 θα παρουσιαστεί στην αγορά η τρίθυρη έκδοση του i20 με την επωνυμία «Coupe».

  • -
  • -

Η νέα γενιά του σούπερ μίνι της Hyundai θα έχει για πρώτη φορά και μία τρίθυρη έκδοση. Οι πρώτες φωτογραφίες του i20 "Coupe" όπως θα είναι η πλήρης ονομασία του δόθηκαν σήμερα στην δημοσιότητα, ενώ η κυκλοφορία του στην αγορά αναμένεται να γίνει μέσα στην άνοιξη του 2015.
Το τρίθυρο μοντέλο είναι αισθητικά πλήρως αποστασιοποιημένο από το πεντάθυρο, καθώς διαθέτει μία πιο σπορτίφ και δυναμική σχεδίαση, ενώ και η διαφοροποίηση στην σχεδίαση του προφίλ (με τις επανασχεδιασμένες κολώνες) δημιουργεί ένα πιο «επιθετικό» σχήμα. Επεμβάσεις έχουν γίνει στην μάσκα με νέο προφυλακτήρα και μεγαλύτερη εισαγωγή αέρα. Σε συνδυασμό με τα ελαστικά χαμηλού προφίλ σε ζάντες 17 ιντσών, την αεροτομή στην οροφή, τους τονισμένους θόλους των πίσω τροχών αλλά και τα επανασχεδιασμένα φωτιστικά σώματα πίσω, το νέο μοντέλο διαφοροποιείται αισθητά από το κλασικό i20, δημιουργώντας ένα πιο νεανικό και σίγουρα πιο δυναμικό μοντέλο.
Παρά τον σπορτίφ σχεδιασμό το αυτοκίνητο παραμένει πρακτικό, όντας το ίδιο ευρύχωρο για τους επιβάτες σε σχέση με το πεντάθυρο, ενώ και ο χώρος αποσκευών φθάνει στα 336 λίτρα. Στο νέο μοντέλο έχουν προστεθεί και καινούργια χρώματα για το αμάξωμα, με πιο νεανικό ταμπεραμέντο, καθώς και κάποια φρέσκα στοιχεία στον διάκοσμο που τονίζουν ακόμα περισσότερο τον ειδικό χαρακτήρα του. Στα μηχανικά μέρη δεν υπάρχουν διαφορές σε σχέση με το κανονικό πεντάθυρο i20, με την ήδη γνωστή γκάμα των κινητήρων να αναπτύσσεται πλήρης και εδώ. Συνολικά μία ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα απόπειρα της εταιρίας να προσεγγίσει το νεανικό κοινό της κατηγορίας, με προσεγμένη αισθητική και πλήθος εκδόσεων για κάθε ανάγκη.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...