Βραβείο Καινοτομίας για την BMW i Remote App

Διάκριση στο Consumer Electronics Show 2015

  • -
  • -

Τη διάκριση στην κατηγορία «Software & Mobile Apps» στα Βραβεία Καινοτομίας CES απέσπασε η εφαρμογή BMW i Remote App για το Samsung Gear S smartwatch.

Η διεθνής Έκθεση Καταναλωτών Ηλεκτρονικών Ειδών - Consumer Electronics Show (CES) πραγματοποιείται κάθε Ιανουάριο στο Λας Βέγκας, και η προσεχής έκδοσή της πραγματοποιείται 6 - 9 Ιανουαρίου 2015. Με 3.500 εκθέτες, η CES θεωρείται από τις μεγαλύτερες διοργανώσεις του είδους. Στα πλαίσια της έκθεσης απονέμονται τα περίοπτα Βραβεία Καινοτομίας CES σε 20 κατηγορίες προϊόντων που φέτος επιλέχθηκαν στις 11 Νοεμβρίου 2014.

Η επιτροπή αξιολόγησης των υποψηφίων συμμετοχών αποτελείται από ανεξάρτητους βιομηχανικούς σχεδιαστές, μηχανικούς και εκπροσώπους των μέσων ενημέρωσης. Η κατηγορία “Software & Mobile Apps” βασίζεται σε κριτήρια όπως λειτουργικότητα, αισθητική απήχηση, φιλικότητα προς τον χρήστη και καινοτομία αιχμής.

Το BMW i Remote App για το Samsung Gear S smartwatch είναι μία εφαρμογή η οποία συνδέει απευθείας τους οδηγούς με το BMW i όχημά τους μέσω ενός ρολογιού χειρός. Η εφαρμογή επιτρέπει την άμεση πρόσβαση σε σημαντικές πληροφορίες  σε πραγματικό χρόνο, τις οποίες προβάλλει συνοπτικά στην αρχική οθόνη του ‘έξυπνου ρολογιού’: στην περίπτωση του BMW i3, για παράδειγμα, απεικονίζει όχι μόνο την ώρα αλλά και τη διαθέσιμη ηλεκτρική αυτονομία, το επίπεδο φόρτισης της μπαταρίας και – κατά τη διάρκεια  της διαδικασίας φόρτισης – τον εκτιμώμενο υπόλοιπο χρόνο φόρτισης. Χρησιμοποιώντας την οθόνη αφής για κλικάρισμα στα δεδομένα που αποστέλλονται στο Gear S από το BMW i Remote App, ανοίγει ένα υπομενού με πιο λεπτομερείς πληροφορίες.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...