GOCAR Magazine #14 - Back to school

Το μοναδικό ηλεκτρονικό περιοδικό αυτοκινήτου για iPad επιστρέφει στα θρανία! Γινόμαστε μαθητές ακολουθώντας τα βήματα ενός οδηγού που θέλει να κινείται με ασφάλεια σε δύο ή τέσσερις τροχούς.

  • -
  • -

Ξεκινήσαμε από τη βάση, που δεν είναι άλλη από το Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής. Η νεανική παρέα του περιοδικού πήρε μια μικρή γεύση από ένα καλά οργανωμένο πάρκο στην καρδιά της πόλης στο Δήμο Μοσχάτου-Ταύρου. Εκεί άνθρωποι με αγάπη και μεράκι προετοιμάζουν σε συνεργασία με τους δασκάλους, τούς αυριανούς εποχούμενους και πεζούς. Σειρά είχε η εκπαίδευση μας στους δύο τροχούς, στη σχολή ασφαλούς οδήγησης Riding School του Θανάση Χούντρα. Ο Γιάννης Τσιγκρής κάθισε στην απαιτητική σέλα μιας Ducati Streetfighter 848 για να αναθεωρήσει όλα όσα ένας αυτοδίδακτος αναβάτης έχει μάθει μέσα σε 25 χρόνια. Απλές συμβουλές και γνώση είναι η μαγική συνταγή. Στη συνέχεια ταξιδέψαμε στους Αγίους Θεοδώρους Κορινθίας για την παρακολούθηση του Rally School, που προετοιμάζει σωστά όσους θέλουν να καθίσουν σε μπάκετ και να πετύχουν αυτό που αποτελεί στόχο για κάθε αγωνιζόμενο: τον ταχύτερο χρόνο! Ο Λάμπης Κουρτέσης(Παραλληλοδρόμιο) εξήγησε με θεωρία επί της αίθουσας και πράξη με Nissan Micra Cup στον Κώστα Μποϊδάνη πώς με απλά μαθηματικά βγαίνει κερδισμένος ένας οδηγός που ξέρει καλά το αυτοκίνητό του. Δεν ξεχάσαμε να περιλάβουμε σε video μερικά από τα πλέον διάσημα μαθήματα οδήγησης της μικρής και μεγάλης οθόνης, όπου οι πρωταγωνιστές πήραν το «βάπτισμα του πυρός» πίσω από το τιμόνι με έναν ιδιαίτερο τρόπο.

Ο Σεπτέμβρης σηματοδοτεί την άφιξη πολλών νέων μοντέλων και το μενού είναι ιδιαίτερα πλούσιο. Ταξιδέψαμε δύο φορές στην Ισπανία για να οδηγήσουμε το νέο Pulsar, με το οποίο επιστρέφει δυναμικά η Nissan στα μικρομεσαία, αλλά και το ανανεωμένο Ford Focus. Πήραμε στην Αυστρία μια καυτή γεύση από τις BMW Μ3 και Μ4 που περνούν πλέον στην εποχή της υπερτροφοδότησης και προσφέρονται για ανόθευτο οδηγικό γλέντι. Σας παρουσιάζουμε τα είκοσι πιο σημαντικά μοντέλα της φετινής έκθεσης Παρισιού και παράλληλα δοκιμάζουμε το νέο VW Golf 1.4 TGI με φυσικό αέριο και το νέο Skoda Yeti 1.6 TDI Outdoor. Αυτά κι άλλα θέματα που μπορείς να τα απολαύσεις με το μοναδικό τρόπο και τις δυνατότητες που μόνο η ταμπλέτα iPad μπορεί να σου προσφέρει.

Με πλούσια θεματολογία και μοναδική εμπειρία διαδραστικότητας, τo 14o τεύχος του GOCAR Magazine σε περιμένει για δωρεάν download στο iTunes Store.

 

GOCAR Magazine # 14 - ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

 

ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ

Νέο Ford Focus

Αισθητική ανανέωση και στόχος η κορυφή

Νέο Nissan Pulsar

Επιστροφή στα μικρομεσαία με πλούσιους χώρους

BMW M3 & M4

Non stop οδηγικό γλέντι δια χειρός M Division

 

ΔΟΚΙΜΕΣ

Nissan X-Trail 1.6 dCi

Πετυχημένη συνταγή σε κουστούμι SUV

Volkswagen Golf 1.4 TGI Bluemotion

Μοναδική οικονομία με φυσικό αέριο

Skoda Yeti 1.6 TDI Outdoor

Ανανεωμένο και πιο περιπετειώδες

 

ΘΕΜΑΤΑ

Σαλόνι Παρισιού 2014

Αποκαλυπτήρια στην Πόλη του Φωτός

Mazda MX-5

Αναμονή τέλος για τη νέα γενιά

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...