Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στα Τέμπη την Κυριακή 17/8

Προτεραιότητα στους εκδρομείς στην Αθηνών-Θεσσαλονίκης

  • -
  • -

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης θα ισχύσουν ειδικές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για τη διευκόλυνση της επιστροφής των εκδρομέων από τις παραλίες των νομών Λάρισας και Πιερίας. Οι ρυθμίσεις θα ισχύσουν την Κυριακή 17 Αυγούστου, στην εθνική οδό Αθηνών-Θεσσαλονίκης, στην ευρύτερη περιοχή της κοιλάδας των Τεμπών και τις ώρες από τις 12 το μεσημέρι μέχρι τις 10 το βράδυ

Αναλυτικά προβλέπεται:

  • Αλλαγή διατομής του οδοστρώματος στη Νέα Εθνική Οδό Αθηνών - Θεσσαλονίκης, στο ρεύμα προς Αθήνα από τα διόδια Πυργετού (χ/θ 393+100) έως τη διασταύρωση Ομολίου (χ/θ 390+500), αποκλείοντας το δεξιό έρεισμα.
  • Τα οχήματα που θα κινούνται επί της επαρχιακής οδού Λάρισας-Στομίου και θα κατευθύνονται προς Αθήνα, θα εισέρχονται στη Ν.Ε.Ο. Αθηνών - Θεσσαλονίκης, μόνο μέσω της παράπλευρης βοηθητικής οδού, η οποία οδηγεί στο 1ο πάρκινγκ μετά τη διασταύρωση Ομολίου.
  • Τα οχήματα που θα κινούνται επί της επαρχιακής οδού Λάρισας-Στομίου και θα κατευθύνονται προς Θεσσαλονίκη, θα εισέρχονται στη ΝΕΟ Αθηνών - Θεσσαλονίκης από τη διασταύρωση Ομολίου.
ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...