Το περιοδικό Motosport κυκλοφορεί ξανά

Μία συλλεκτική, διμηνιαία έκδοση με έμφαση στη φωτογραφία

  • -
  • -

Το περιοδικό μοτοσυκλέτας MOTOSPORT, που κυκλοφορούσε από το 1978 μέχρι το 2004, επιστρέφει στα περίπτερα αλλά και στο διαδίκτυο, στη διεύθυνση www.motosport.com.gr. Πρόκειται για μία συλλεκτική, διμηνιαία έκδοση που έχει περισσότερο τη μορφή «λευκώματος» παρά παραδοσιακού περιοδικού. Το πρώτο τεύχος της νέας περιόδου του MOTOSPORT βρίσκεται ήδη στα περίπτερα Αθήνας-Πειραιά με τιμή 6 Ευρώ. Στο εξώφυλλο υπάρχει ο αριθμός «1», και σε παρένθεση συνεχίζεται η παλαιά αρίθμηση (278). Το GOCAR εύχεται “καλές διαδρομές” στη νέα προσπάθεια. Περισσότερα για το MOTOSPORT στο επίσημο δελτίο τύπου που ακολουθεί:

 

«Το περιοδικό Motosport κυκλοφορεί ξανά

  Το «ιστορικό» περιοδικό μοτοσυκλέττας MOTOSPORT κυκλοφόρησε το 1978 και συνέβαλλε στη δημιουργία του σύγχρονου μοτοσυκλεττισμού στη χώρα μας.

  Επί 25 χρόνια κυκλοφορούσε ανελλιπώς ενώ ταυτόχρονα ο ιδρυτής του συμμετείχε στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητος κατακτώντας 10 Πρωταθλήματα, ενώ υπήρξε ο πρώτος αλλά και ο μόνος μέχρι σήμερα Έλληνας αναβάτης που συμμετείχε στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Grand Prix 500 c.c. (σημερινό MotoGP) από το 1983 μέχρι το 1989.

  Το MOTOSPORT ανέστειλε προσωρινώς την έκδοσή του το 2004, και επανακυκλοφορεί σήμερα, μετά από μία δεκαετία απουσίας, φιλοδοξώντας να προσφέρει κάτι διαφορετικό στον Έλληνα –και όχι μόνο– φίλο των δύο τροχών.

  Πρόκειται για μία ακριβή, συλλεκτική έκδοση, με έμφαση στη φωτογραφία και μορφή «λευκώματος», όπου οι σύγχρονες μοτοσυκλέττες παρουσιάζονται σε «δοκίμια» με ταυτόχρονη αναδρομή στο παρελθόν και στην ιστορία της κάθε φίρμας και του κάθε μοντέλου.

  Το MOTOSPORT θα κυκλοφορεί κάθε δύο μήνες (το επόμενο τεύχος αναμένεται στα περίπτερα την 1/10),  ενώ ταυτόχρονα λειτουργεί ένα νέο ενημερωτικό site μοτοσυκλέττας, το www.motosport.com.gr.

  Στο πρώτο τεύχος του «συλλεκτικού» MOTOSPORT, παρουσιάζονται τα «πορτραίτα» ξεχωριστών αλλά και διαφορετικών μεταξύ τους μοτοσυκλεττών, όπως η Yamaha MT 09, η Moto Guzzi California 1400, η BMW F 800 GS, η Aprilia SRV 850, η Suzuki GSX/R 1000, η Triumph Bonneville Τ 100, όλες με λεπτομερή φωτογραφική αναφορά στην ιστορία τους! Επίσης, υπάρχει μία επιλογή από ενδιαφέροντα άρθρα, αλλά και προδημοσίευση του βιβλίου «Η ζωή μια πίστα», με σπάνιες Α/Μ φωτογραφίες αγώνων της δεκαετίας του ’70.

Δημήτρης Παπανδρέου»

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...