Η μεγαλύτερη συγκέντρωση Mustang όλων των εποχών στην Ευρώπη

Ραντεβού 750 Mustang στην Κολωνία, για τα 50 χρόνια του μοντέλου

  • -
  • -

Η μεγαλύτερη συγκέντρωση Ford Mustang επί Ευρωπαϊκού εδάφους έγινε στην Κολωνία στις αρχές Ιουνίου, ξεσηκώνοντας οπαδούς και ιδιοκτήτες από όλη την Ευρώπη που συναντήθηκαν για να γιορτάσουν τα 50 χρόνια του θρυλικού μοντέλου. Πάνω από 750 Mustang έδωσαν το παρών στο Ευρωπαϊκό Συνέδριο Mustang που πραγματοποιήθηκε σε απόσταση αναπνοής από τα κεντρικά γραφεία της Ford Ευρώπης. Ιδιοκτήτες Mustang κατέφτασαν από διάφορες χώρες, όπως Γερμανία, Ηνωμένο Βασίλειο, Βέλγιο, Ολλανδία, Ελβετία, Σουηδία, Αυστρία, Δανία, Γαλλία, Ιταλία, Λουξεμβούργο και Τσεχία.  

Το Ευρωπαϊκό Συνέδριο το οποίο παρακολούθησαν ενθουσιώδεις οπαδοί και προσκεκλημένοι το Σαββατοκύριακο 7- 8 Ιουνίου, ήταν η 33η Διεθνής Συνάντηση Mustang που διοργάνωσε η Λέσχη της Γερμανίας First Mustang Club of Germany και φέτος για πρώτη φορά περιλάμβανε επίσημη παρουσίαση από τη Ford, καθώς και το ντεμπούτο στη Γερμανία των νέων Ford Mustang fastback και convertible. Και οι δύο εκδόσεις θα κυκλοφορήσουν στην Ευρώπη του χρόνου – σηματοδοτώντας την πρώτη φορά, στην 50χρονη ιστορία της Mustang, που το μοντέλο αυτό θα πωλείται στην Ευρώπη. Εκατό ιδιοκτήτες Mustang με τα αυτοκίνητά τους επισκέφθηκαν επίσης τα κεντρικά γραφεία της Ford Ευρώπης και τις εγκαταστάσεις παραγωγής του Ford Fiesta πριν από το διήμερο συνέδριο, που περιλάμβανε αξιολόγηση Concours d’Elegance, τεχνικά σεμινάρια, και συμμετοχή σε κλήρωση με έπαθλο μία vintage Mustang.

Η 17η Απριλίου 2014, σηματοδότησε τα 50 χρόνια συνεχούς παραγωγής Mustang. Ένα ορόσημο που η Ford γιόρτασε ανεβάζοντας μία νέα Mustang convertible στο παρατηρητήριο του εμβληματικού Empire State Building της Νέας Υόρκης στις 16-17Απριλίου – αναβιώνοντας έτσι το αντίστοιχο εγχείρημα του 1965. Πάνω από εννέα εκατομμύρια Mustang έχουν πουληθεί από τότε που λανσαρίστηκε για πρώτη φορά το 1964. Το όχημα με τα περισσότερα LIKE στο Facebook με περισσότερους από 7 εκατομμύρια οπαδούς, απαριθμεί πάνω από 3.200 κινηματογραφικές και τηλεοπτικές εμφανίσεις.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...