Best of Belron 2014

Οι καλύτεροι που επισκευάζουν κι αντικαθιστούν

  • -
  • -
Carglass Greece

Η Carglass Greece είναι μέλος του ομίλου της Belron και είναι η πρώτη σε πωλήσεις εταιρεία επισκευής και αντικατάσταση κρυστάλλων στην Ελλάδα. Εξυπηρετεί περί τους 100.000 αυτοκινητιστές ετησίως για κάθε τύπου όχημα, από φορτηγό έως ΙΧ. Η εξυπηρέτηση μπορεί να γίνει σε ένα από καταστήματα της αλυσίδας ή από κινητή μονάδα στο χώρο που βολεύει τον πελάτη. Σε περιοχές όπου η Carglass δεν διαθέτει δικά της υποκαταστήματα, ένας από τους εξουσιοδοτημένους συνεργάτες θα διεκπεραιώσει την εργασία, τηρώντας τις ίδιες προδιαγραφές και υπό την ιδία νομική ευθύνη. Η Carglass συνεργάζεται με την πλειοψηφία των ασφαλιστικών εταιριών στην Ελλάδα, έχοντας τη δυνατότητα να διαχειρίζεται όλη τη γραφειοκρατική διαδικασία, διευθετώντας τον διακανονισμό ζημιάς.

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο διεθνής διαγωνισμός Best of Belron 2014, όπου συναγωνίσθηκαν οι τεχνικοί από όλο το δίκτυο των εταιρειών του ομίλου της Belron. Από τις 32 χώρες παγκοσμίως όπου δραστηριοποιείται η Belron, το παρόν στο εκθεσιακό κέντρο της Ρώμης έδωσαν 29 αντιπροσωπείες. Η Carglass Ελλάδας εκπροσωπήθηκε από τον Αντώνη Μουστάκα από το κατάστημα της Carglass στην Μοναστηρίου της Θεσσαλονίκης ο οποίος κατέκτησε την 8η θέση που είναι η πρώτη διάκριση για τη χώρα μας στην ιστορία του θεσμού. Σε κάθε χώρα γίνεται εσωτερικός διαγωνισμός και ο νικητής συμμετέχει στο Best of Belron που γίνεται κάθε δύο χρόνια σε διαφορετικό μέρος.

Ο διαγωνισμός είναι μια σύνθεση διαδικασία όπου υπάρχει χρονομέτρηση, αλλά τα κριτήρια αξιολόγησης αφορούν τον τρόπο επισκευής και αντικατάστασης του παρμπρίζ, της αντικατάστασης του πλευρικού κρυστάλλου και του πίσω παρμπρίζ, τον τρόπο επικοινωνίας με τον πελάτη, την τήρηση των κανόνων ασφάλειας και γενικώς το πόσο πιστά ακολουθείται η μεθοδολογία εργασίας. Κάθε διαγωνιζόμενος έχει τη βοήθεια από προπονητή ο οποίος μπορεί να τον κατευθύνει  από απόσταση και να τον συμβουλεύει καθ’ όλη τη διάρκεια του διαγωνισμού. Οι διαφορές μεταξύ των διαγωνιζόμενων στην κορυφαία οκτάδα ήταν στις λεπτομέρειες. Νικητής φέτος αναδείχθηκε ο Ολλανδός Robin Bogdanowicz που εργάζεται στην Carglass Ολλανδίας από το 2010.

Τα Best of Belron είναι επίσης μια ευκαιρία να βρεθούν όλοι οι εμπλεκόμενοι στην αλυσίδα επισκευής και αντικατάστασης κρυστάλλων. Η Carglass προμηθεύεται κρύσταλλα από τους ίδιους προμηθευτές με τις αυτοκινητοβιομηχανίες και τοποθετεί τα ίδια ακριβώς προϊόντα και με τις ίδιες προδιαγραφές. Το παρόν στα Best of Belron έδωσαν πολλά στελέχη από τις ασφαλιστικές εταιρείες που είναι οι μεγάλοι πελάτες της Carglass καθώς οι περισσότερες εργασίες επισκευής κι αντικατάστασης καλύπτονται ασφαλιστικά, οπότε είχαν την ευκαιρία να διαπιστώσουν τον τρόπο οργάνωσης της εταιρείας και τις ποιοτικές προδιαγραφές που υπάρχουν στα προϊόντα και τις υπηρεσίες.

Ταυτόχρονα με το διαγωνιστικό κομμάτι, φέτος, πραγματοποιήθηκε Συνέδριο με επιφανείς ομιλητές από εταιρίες όπως η Google, η McKinsey και η Ed Design οι οποίοι μοιράστηκαν τις γνώσεις τους και την άποψή τους για τις μελλοντικές εξελίξεις στους τομείς εξειδίκευσης τους.

Ο Αντώνης Μουστάκας ήρθε αντιμέτωπος με άλλους 28 συναδέλφους του από χώρες που δραστηριοποιείται η Belron, μητρική εταιρία της Carglass Ελλάδος και συγκαταλέγεται πλέον στους οκτώ καλύτερους τεχνικούς της Belron παγκοσμίως!




Ο φετινός νικητής Robin Bogdanowicz από την Carglass ολλανδίας.




Οι εταιρείες που απαρτίζουν τον όμιλο της Belron. Στη χώρα μας δραστηριοποιείται η Carglass Ελλάδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ τη συνέντευξη του Gary Lubner, CEO της Belron.
   

Ο Όμιλος Belron σε αριθμούς
  • Δραστηριοποιείται σε 35 χώρες
  • Κάθε εβδομάδα ολοκληρώνονται 110.000 εργασίες παγκοσμίως
  • Κάθε ημέρα πραγματοποιούνται 8.100 επισκευές παρμπρίζ
  • Κάθε 3 δευτερόλεπτα ολοκληρώνεται μία εργασία
  • Υπάρχουν 2380 κέντρα επισκευής
  • Χρησιμοποιούνται 8.600 κινητές μονάδες
  • Το 2013 εξυπηρετήθηκαν 10 εκατ. πελάτες
  • Το 20% από αυτούς έκλεισαν ραντεβού διαδικτυακά
  • 9 εκατ. κρύσταλλα τοποθετούνται κάθε χρόνο
  • 3,5 εκατ. κρύσταλλα υπάρχουν σε stock  
VIDEOS

BEST OF BELRON 2014 GREECE

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...