410 Kia στο Μουντιάλ

Για την ομαλή και ασφαλή μεταφορά των ομάδων και των επισήμων κατά τη διάρκεια του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2014 FIFA στη Βραζιλία

  • -
  • -

Η Kia, ως “Official Automotive Partner“ της FIFA παρέδωσε με ειδική τελετή 410 υπηρεσιακά οχήματα για τις ανάγκες του 2014 FIFA World Cup της Βραζιλίας. Ο στόλος που θα χρησιμοποιηθεί στη μεταφορά των ομάδων, των υπαλλήλων, των εκπροσώπων καθώς και των επισήμων επισκεπτών VIP από όλο τον κόσμο κατά την διάρκεια του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2014 της FIFA, περιλαμβάνει μεταξύ άλλων το Sportage, καθώς και το MPV Carnival, γνωστό και ως Sedona σε κάποιες χώρες. Εν τω μεταξύ, στην πορεία προς την φετινή διοργάνωση, η Kia έχει ήδη διαθέσει 93 οχήματα για την προετοιμασία της διοργάνωσης. Εκτός από τα υπηρεσιακά οχήματα, μια «ομάδα οδικής βοήθειας Kia» θα είναι διαθέσιμη όλο το 24ωρο καθ’ όλη την διάρκεια της εκδήλωσης. Η ομάδα θα παρέχει διάφορες υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης για να εξασφαλίσει την άνεση και την ασφάλεια των οδηγών και των επιβατών των υπηρεσιακών οχημάτων.

Μέχρι την έναρξη των αγώνων, η Kia έχει υλοποιήσει πληθώρα ενεργειών που προσκαλούν τους παθιασμένους οπαδούς του ποδοσφαίρου σε όλο τον κόσμο να συμμετάσχουν ενεργά και να απολαύσουν τους αγώνες. Μεταξύ αυτών και το πρόγραμμα “Kia Mascot Friends” που επιλέγει 42 παιδιά από 25 χώρες για να συμμετάσχουν σε αγώνες του Παγκοσμίου Κυπέλλου, όπου θα συνοδεύσουν τον Αρμαντίλλο «Fuleco» (την επίσημη μασκότ του Παγκοσμίου Κυπέλλου) όταν θα μπει στον αγωνιστικό χώρο κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου. Παράλληλα, η Kia προωθεί την διοργάνωση “Champ into the Arena” που προσκαλεί ερασιτεχνικές ομάδες ποδοσφαίρου «5 επί 5» από όλο τον κόσμο για να ανταγωνιστούν μεταξύ τους έχοντας την ευκαιρία να διεκδικήσουν τον τίτλο του παγκόσμιου πρωταθλητή στη Βραζιλία, ενώ επίσης, θα παρακολουθήσουν έναν συναρπαστικό προημιτελικό αγώνα του παγκοσμίου Κύπελλο 2014 FIFA  στη Βραζιλία.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...