H Fiat Professional στο Transport Show

Γκάμα επαγγελματικών με φυσικό αέριο

  • -
  • -

Το παρόν θα δώσει η Fiat στην έκθεση μεταφορών και logistics, Transport Show, που εγκαινιάστηκε στις 29 Μαΐου και θα διαρκέσει μέχρι την Κυριακή 1η Ιουνίου 2014. Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να δει από κοντά ένα Fiat Doblo Cargo Natural Power, που θα βρίσκεται στο εκθεσιακό περίπτερο της ΔΕΠΑ. Επιπλέον, οι επισκέπτες της έκθεσης θα έχουν την ευκαιρία να πραγματοποιήσουν ένα test drive στον περιβάλλοντα χώρο της έκθεσης, ώστε να διαπιστώσουν τα πραγματικά οφέλη ενός επαγγελματικού αυτοκινήτου που κινείται με φυσικό αέριο.


Fiat Doblo Cargo Natural Gas
Διαθέτει κινητήρα διπλού καυσίμου βενζίνης-φυσικού αερίου που αποδίδει 120 ίππους και έχει ωφέλιμο φορτίο ως 1.000kg. Το αυτοκίνητο εφοδιάζεται με ένα ρεζερβουάρ βενζίνης χωρητικότητας 22λίτρων και 4 δεξαμενές φυσικού αερίου συνολικής χωρητικότητας 22,1 λίτρων , που συνδυαστικά χαρίζουν μία αυτονομία της τάξης των 625 χιλιομέτρων. Η γκάμα επαγγελματικών αυτοκινήτων διπλού καυσίμου της Fiat περιλαμβάνει το Doblo Cargo Natural Power και τα Fiorino, Punto Van & Ducato.

Η Fiat Group είναι για περισσότερα από 15 χρόνια ο μεγαλύτερος παραγωγός στην Ευρώπη οχημάτων φυσικού αερίου (αρχικής τοποθέτησης). Προσφέρει τη μεγαλύτερη φιλική προς το περιβάλλον γκάμα αυτοκινήτων διπλού καυσίμου (φυσικού αερίου/βενζίνης), ικανοποιώντας τις ανάγκες πολλών καταναλωτών και καταφέρνοντας από το 1997 έως το 2013 να πουλήσει περισσότερα από 600.000 επιβατηγά και επαγγελματικά αυτοκίνητα Natural Power.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...