Χρηματοδοτικό πρόγραμμα Fiat Happy Days

Με το νέο πρόγραμμα της Fiat πληρώνεις το 50% του αγαπημένου σου μοντέλου σήμερα και το υπόλοιπο 50% μετά από δύο χρόνια!

  • -
  • -

Στη Fiat ξεκίνησαν οι Fiat Happy Days τον Μάιο! Από αυτόν το μήνα και για περιορισμένο αριθμό αυτοκινήτων, χάρη στο νέο χρηματοδοτικό πρόγραμμα της ιταλικής εταιρείας μπορεί κανείς να κάνει δικό του το Fiat της αρεσκείας του, πληρώνοντας κατά την αγορά μόνο το 50% της τιμής του αυτοκινήτου. Το υπόλοιπο 50% μπορεί να το αποπληρώσει το 2016! Για παράδειγμα, με το νέο χρηματοδοτικό πρόγραμμα μπορεί κανείς να κάνει δικό του ένα Fiat Panda Diesel 1.3 75 ίππων με τον πλούσιο εξοπλισμό της έκδοσης Lounge καταβάλλοντας κατά την αγορά μόνο το ποσό των € 5.900*! Αντίστοιχα, για ένα 5θυρο Fiat Punto Diesel Lounge 1.3 85 ίππων, καταβάλλει κανείς μόνο € 6.700* κατά την αγορά και απολαμβάνει 2 ανέμελα χρόνια με το καινούργιο Fiat του ως το 2016! Η αποπληρωμή του υπολοίπου ποσού το 2016 γίνεται μετρητοίς. Μάθετε περισσότερα για το πρόγραμμα στο Fiat Happy Days www.fiat.gr.

 

*Η χρηματοδότηση προσφέρεται μέσω της FGA Bank, στο επίσημο δίκτυο διανομής Fiat που συμμετέχει στην ενέργεια. Δεν περιλαμβάνονται έξοδα φακέλου, ταξινόμησης και ασφάλισης.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...