Οι ήρωες παίζουν όπως οι Έλληνες

Το σύνθημα που επιλέχθηκε για την εθνική μας ομάδα στο 2014 FIFA World Cup, μέσα από το διαγωνισμό Be There With Hyundai

  • -
  • -

Ο Διαγωνισμός “Be There With Hyundai” έχει νικητή, αλλά και το ελληνικό σύνθημα που επιλέχθηκε από τη FIFA και θα αναρτηθεί στο λεωφορείο που θα μετακινεί την Εθνική μας ομάδα ποδοσφαίρου κατά τη διάρκεια του 2014 FIFA World Cup στη Βραζιλία: ΟΙ ΗΡΩΕΣ ΠΑΙΖΟΥΝ ΟΠΩΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ (HEROES PLAY LIKE GREEKS), έμνευση του Έλληνα φίλαθλου με το nickname "leonraikos"! Φίλαθλοι του Μουντιάλ απ' όλο τον κόσμο υπέβαλαν περισσότερα από 160.000 συνθήματα για τις 32 συμμετέχουσες εθνικές ομάδες στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2014, από τις 17 Οκτωβρίου 2013 έως 27 Φεβρουαρίου 2014 μέσω της ιστοσελίδας FIFA.com και συλλέχθηκαν. Στη συνέχεια, ο τελικός κατάλογος απαρτίζονταν από τα τρία καλύτερα συνθήματα ανά ομάδα και περίπου 280.000 φίλαθλοι του ποδοσφαίρου από όλο τον κόσμο συμμετείχαν στην ψηφοφορία για τα αγαπημένα τους συνθήματα από τις 22 Απριλίου – 7 Μαΐου, ενώ το σύνολο των ψήφων έφθασε σχεδόν στο εκατομμύριο!

Μεγάλος νικητής του διαγωνισμού είναι ο φίλαθλος που υπέβαλε το νικητήριο σύνθημα για την εθνική ομάδα της Ουρουγουάης "Three million dreams… Let’s go Uruguay". Ως νικητής που θα λάβει ένα πακέτο FIFA World Cup 2014 που συμπεριλαμβάνει εισιτήρια αγώνα, αεροπορικά εισιτήρια και ξενοδοχείο σε έναν αγώνα από το γύρο των 16. Οι 32 συμμετέχοντες των οποίων τα συνθήματα επιλέχθηκαν για την κάθε εθνική ομάδα, κερδίζουν ειδικά διαμορφωμένες φωτογραφίες με το σύνθημά τους να κοσμεί το αντίστοιχο λεωφορείο της εθνικής ομάδας της χώρας τους. Τα 32 νικηφόρα συνθήματα μπορείτε να τα δείτε στην επίσημη ιστοσελίδα της FIFA.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...