Μια Alfa Romeo 4C Launch Edition στην Ελλάδα

Την απολαύσαμε από κοντά σε εκδήλωση για την έλευσή της στη χώρα μας

  • -
  • -

Εντυπωσιακή, στο βαθύ κόκκινο της Alfa Romeo και με τον αριθμό 160 στην ταυτότητά της, είναι μία από τις 500 4C Launch Edition που κατασκευάστηκαν από τη μιλανέζικη φίρμα και η μοναδική που ήρθε στην Ελλάδα. Την είδαμε και εντυπωσιαστήκαμε την Παρασκευή 28 Μαρτίου στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις της Αutoone, εταιρεία του Ομίλου Συγγελίδη, επίσημου διανομέα της Fiat Group Automobiles Hellas A.E. για τις μάρκες Fiat, Alfa Romeo, Abarth και Fiat Professional, όπου η συγκεκριμένη 4C Launch Edition παρουσιάστηκε στους δημοσιογράφους του ειδικού Τύπου, αλλά και επιλεγμένους φίλους της Alfa Romeo.

Θυμίζουμε πως πρόκειται για έκδοση περιορισμένης παραγωγής του μικρού supercar της Alfa Romeo με τον αλουμινένιο κινητήρα 1750 των 240 ίππων και το κιβώτιο διπλού συμπλέκτη Alfa TCT. Οι 500 4C Launch Edition της οποίας εξαντλήθηκαν σε ένα μόλις μήνα μετά την παρουσίασή της στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης το 2013, δείχνοντας με τον καλύτερο τρόπο την αίσθηση που προκάλεσε στους φίλους της μάρκας αλλά και της αυτοκίνησης γενικότερα σε όλο τον κόσμο.

Η 4C αντιπροσωπεύει για την Alfa Romeo την πραγματική ουσία ενός σπορ αυτοκινήτου με το DNA της μάρκας: επιδόσεις, ιταλικός σχεδιασμός και τεχνολογική υπεροχή, προσφέροντας τη μέγιστη οδηγική ικανοποίηση με πλήρη ασφάλεια. Κατά τη διάρκεια του σύντομου χαιρετισμού του προς τους προσκεκλημένους της εκδήλωσης, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Fiat Group Automobiles Hellas Α.Ε., κος Paulo Carelli, τόνισε: «Αυτό το αυτοκίνητο αντιπροσωπεύει ένα ακόμα ορόσημο στην ένδοξη ιστορία της μάρκας. Στη σειρά των φημισμένων μοντέλων που συνδύασαν το design με την κομψότητα και την τεχνολογία με την οδηγική αριστεία, η 4C είναι το επόμενο βήμα προς την οδηγική απόλαυση, ένα μικρό μεν αλλά γρήγορο, προσιτό αλλά τεχνολογικά προηγμένο supercar. Με την 4C η Alfa Romeo ξεκινάει από την κληρονομιά της και το αυθεντικό πνεύμα της για να αντιμετωπίσει το μέλλον που έχει περισσότερες προκλήσεις. Είμαστε στην αυγή μιας νέας εποχής για την Alfa Romeo, που βασίζεται στις παραδοσιακές της αρετές της τεχνολογίας, των επιδόσεων και του design, αλλά και στις συνέργειες της νέας, μεγαλύτερης και ακόμα καλύτερα εξοπλισμένης οικογένειας της Fiat Chrysler Automobiles».

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...