Η Continental στηρίζει το “Χαμόγελο του Παιδιού”

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, η Continental στηρίζει με προσφορά προϊόντων το εθελοντικό, μη κερδοσκοπικό ίδρυμα “Το Χαμόγελο του Παιδιού”

  • -
  • -

Η ΕΜΑ ΑΕ, επίσημος εισαγωγέας των προϊόντων των εταιρειών Continental, Uniroyal, Barum και άλλων, στηρίζει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το εθελοντικό, μη κερδοσκοπικό Ίδρυμα “Το Χαμόγελο του Παιδιού”, καλύπτοντας τις ανάγκες των οχημάτων του Ιδρύματος με ελαστικά. Φέτος προσφέρθηκαν στο Ίδρυμα ελαστικά της Continental ώστε να εξασφαλιστεί η ασφάλεια και η αξιοπιστία των μεταφορών του, σε μία προσπάθεια ουσιαστικής συνεισφοράς, στα πλαίσια της ευαισθητοποίησης της ΕΜΑ ΑΕ σε ενέργειες κοινωνικού χαρακτήρα.

Θυμίζουμε, αν και είναι ευρέως γνωστό πως το “Χαμόγελο του Παιδιού” είναι ένας εθελοντικός οργανισμός, μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα που κύριο μέλημά του είναι να προασπίσει τα δικαιώματα των παιδιών όχι μόνο στη θεωρία αλλά στην πράξη, καθημερινά, 24 ώρες την ημέρα, 365 ημέρες το χρόνο. Να εξασφαλίσει τα απαραίτητα για τη σωματική, ψυχική και πνευματική ισορροπία τους. Ως εθελοντικός οργανισμός, στηρίζει τους θεσμούς, ώστε να γίνουν αποδοτικότεροι σε θέματα παιδιών.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...