Kosmocar-Αudi: Μέγας Χορηγός της Ελληνικής Προεδρίας της EU

Στόλος Α6 και Α8 στην υπηρεσία των υψηλών προσκεκλημένων

  • -
  • -

Η Kosmocar-Audi είναι ο Μέγας Χορηγός της Ελληνικής Προεδρίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης παρέχοντας όλα τα αυτοκίνητα που θα χρησιμοποιηθούν για τις μετακινήσεις των πολιτικών οι οποίοι θα επισκεφτούν τη χώρας μας το προσεχές εξάμηνο. Στην τελετή που πραγματοποιήθηκε στο Ζάππειο, παραμονή της ανάληψης της Προεδρίας, η Kosmocar A.E.- Audi παρέδωσε επίσημα στο υπουργείο Εξωτερικών 45 συμβατικά αυτοκίνητα Audi Α6 και Α8 αλλά και κάποιες θωρακισμένες εκδόσεις των μοντέλων. Επιπλέον ένας υποστηρικτικός στόλος 24 οχημάτων Audi μεταξύ άλλων: Audi A1, Audi A3,  Audi A3 Sportback, Audi A4 & A5 Sportback παραχωρήθηκαν στο Υπουργείο Εξωτερικών προκειμένου να καλύψει όλες τις ανάγκες της Ελληνικής Προεδρίας μέχρι τον Ιούλιο του 2014.

Η Kosmocar ΑΕ ήταν Μέγας Χορηγός και το 2003, στην προηγούμενη Ελληνική Προεδρία του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Η Audi τα τελευταία χρόνια έχει αναλάβει τις μετακινήσεις σε σημαντικά πολιτικά γεγονότα όπως η Ευρωπαϊκή Προεδρία, από τις: Γερμανία,  Πορτογαλία, Ισπανία, Δανία, Ιρλανδία, αλλά και  Συνόδους Κορυφής του ΝΑΤΟ.

Η Kosmocar θα προσφέρει τεχνική υποστήριξη σε 24ωρη βάση επτά ημέρες την εβδομάδα,  μέσω των σημείων τεχνικής εξυπηρέτησης. Επιπλέον ανέλαβε και την εκπαίδευση των οδηγών από επαγγελματίες εκπαιδευτές της Audi, ώστε να είναι εξοικειωμένοι με τα συγκεκριμένα μοντέλα  για να μεταφέρουν με ασφάλεια τους διακεκριμένους πολιτικούς και αξιωματούχους στον προορισμό τους. Τα αυτοκίνητα έχουν ασφαλισθεί από την Audi Financial Services - η οποία είναι επίσης Μεγάλος Χορηγός - για όλο το διάστημα της  Ελληνικής Προεδρίας.

Με την ολοκλήρωση της Ελληνικής Προεδρίας (τέλος Ιουνίου 2014) τα αυτοκίνητα θα επιστραφούν στον Μεγάλο Χορηγό για να τα διαχειριστεί στο πλαίσιο της πολιτικής που εφαρμόζει για το στόλο των μεταχειρισμένων οχημάτων του.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...