Νέα Ypsilon Elefantino & Momodesign από 10.688 ευρώ

Η γκάμα του Lancia Ypsilon μεγαλώνει με δύο νέες ειδικές εκδόσεις

  • -
  • -

Ξεκίνησε η διάθεση στην ελληνική αγορά των δύο νέων εκδόσεων του πεντάπορτου Lancia Ypsilon που παρουσιάστηκαν στο Athens Motor Show 2013. Πρόκειται για τα Elefantino και Momodesign τα οποία διατίθενται από 10.688 € και 14.428 € αντίστοιχα (με απόσυρση και προσφορά).

 

Ypsilon Elefantino
Lancia-Ypsilon-Elefantino

Εναλλακτική της σημερινής έκδοσης Silver, το Ypsilon Elefantino απευθύνεται πρωτίστως σε νεαρό κοινό. Θυμίζουμε πως το ελεφαντάκι χρησιμοποιήθηκε για πρώτη φορά από τον γιο του ιδρυτή της Lancia, Gianni Lancia το 1953 και στη συνέχεια από το 1997 έως το 2003. Δύο νέα εξωτερικά χρώματα (τυρκουάζ και μωβ) και 5 νέοι bicolore (δίχρωμοι) συνδυασμοί με την πίσω πόρτα σε μαύρο γυαλιστερό χρώμα προστίθενται στην υπάρχουσα παλέτα του μοντέλου για την έκδοση Elefantino. Το logo Elefantino στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου, οι διακοσμητικές λωρίδες στους πλαϊνούς καθρέφτες και τα γραφικά στην κολώνα διαφοροποιούν εξωτερικά τη νέα έκδοση. Η νέα μαύρη ταπετσαρία με τιρκουάζ ή φούξια λεπτομέρειες και ραφές ανάλογα με το εξωτερικό χρώμα του αμαξώματος, το δερμάτινο τιμόνι και τα διακοσμητικά χρωμίου στο ταμπλό δίνουν μια αίσθηση ανανέωσης. Στην Ελλάδα το Lancia Ypsilon Elefantino διατίθεται με τους κινητήρες 1.2 βενζίνης των 69 ίππων (12.688 € ή 10.688 € με προσφορά και απόσυρση) και 1.3 πετρελαίου 95 ίππων (15.388 € ή 13.428 € με προσφορά και απόσυρση), οι οποίοι συνδυάζονται με χειροκίνητο κιβώτιο 5 ταχυτήτων.

 

Ypsilon Momodesign
Lancia-Ypsilon-S-Momodesign

Το νέο Υpsilon S Momodesign δημιουργήθηκε από την ανανέωση της συνεργασίας των δύο ιταλικών μαρκών Lancia & Momodesign και απευθύνεται κυρίως σε αντρικό κοινό. Διατίθεται σε μια πλούσια παλέτα εξωτερικών χρωμάτων η οποία μεταξύ άλλων προσφέρει πέντε bicolore συνδυασμούς; η μαύρη ματ πίσω πόρτα, η οροφή και οι καθρέφτες έρχονται σε αντίθεση με το χρώμα του υπόλοιπου αμαξώματος τονίζοντας τον ιδιαίτερο χαρακτήρα του μοντέλου. Η εξωτερική εμφάνιση ολοκληρώνεται με το νέο σχεδιασμό του πίσω προφυλακτήρα στον οποίο ενσωματώνονται λεπτομέρειες χρωμίου, με τις χειρολαβές θυρών στο χρώμα του αμαξώματος, με γραφικά Momodesign στις κολώνες του αυτοκινήτου και με 15’’ μαύρες ζάντες αλουμινίου. Το μαύρο χρώμα στο ταμπλό και στις επενδύσεις των θυρών, η νέα ταπετσαρία με γραφικά Momodesign, οι γκρι ραφές στο τιμόνι και στο πόμολο λεβιέ ταχυτήτων καθώς και το κίτρινο χρώμα στις ενδείξεις των οργάνων χαρίζουν σπορ χαρακτήρα στο Ypsilon. Στην Ελληνική αγορά το Ypsilon Momodesign διατίθεται με τον υπερτροφοδοτούμενο πετρελαιοκινητήρα 1.300 με στάνταρτ σύστημα Start & Stop, o οποίος αποδίδει 95 ίππους και συνδυάζεται με χειροκίνητο κιβώτιο 5 ταχυτήτων. Η τιμή του είναι 16.388 € ή 14.428 € με προσφορά και απόσυρση.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...