Παγκόσμιο Αυτοκίνητο της Χρονιάς για Γυναίκες

Η Ford Παρέλαβε το βραβείο για το νικητήριο Fiesta 1.0 EcoBoost

  • -
  • -

Στις 28 Νοεμβρίου παρέλαβε η Ford το βραβείο ‘Παγκόσμιο Αυτοκίνητο της Χρονιάς για Γυναίκες 2013’ που κέρδισε το Fiesta 1.0 EcoBoost. Θυμίζουμε πως το σουπερμίνι της Ford αναδείχτηκε επίσης ‘Οικονομικότερο Παγκόσμιο Αυτοκίνητο’ στον ίδιο θεσμό. Το Fiesta 1.0 EcoBoost κατέκτησε την κορυφαία διάκριση εν μέσω ηχηρών ονομάτων όπως Audi Allroad, Range Rover και Porsche Boxster S, με την κριτική επιτροπή να εκθειάζει την οικονομία καυσίμου και την ανώτερη εμφάνιση και αίσθηση που αποπνέει. Οι 18 γυναίκες δημοσιογράφοι των αυτοκινητιστικού τύπου απένειμαν το βραβείο λαμβάνοντας υπόψη διάφορα κριτήρια, όπως ασφάλεια, value-for-money, εμφάνιση, αποθηκευτικοί χώροι, πρακτικότητα για παιδιά, οδηγική άνεση, χρώμα, sex appeal και περιβαλλοντικό αποτύπωμα. Και οι δύο διακρίσεις δόθηκαν σε ειδική τελετή στην Κολωνία της Γερμανίας στην Barb Samardzich, chief operating officer Ford Ευρώπης από την Sandy Myhre, chief executive officer για το θεσμό Παγκόσμιο Γυναικείο Αυτοκίνητο της Χρονιάς.

Όπως δήλωσε η Myhre: «Ήταν ξεκάθαρο από την αρχή ότι το νέο Fiesta 1.0 EcoBoost μίλησε στην καρδιά των εκπροσώπων του αυτοκινητιστικού τύπου γένους θηλυκού από όλο τον κόσμο. Οι γυναίκες παίζουν σημαντικό αλλά συχνά υποτιμημένο ρόλο στην αγορά ενός αυτοκινήτου και η ανώτερη εμφάνιση και αίσθηση του νέου Fiesta, η αξιοσημείωτη οικονομία καυσίμου και οι εκπληκτικές επιδόσεις ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις πολλών γυναικών οδηγών».

Μερικά από τα ατού του νέου Fiesta που το έχουν καθιερώσει best seller στην Ευρώπη είναι η βαθμολογία με πέντε αστέρια από τον ανεξάρτητο φορέα ασφάλειας οχημάτων Euro NCAP, το σύστημα συνδεσιμότητας Ford SYNC with Emergency Assistance, που συνδέει απευθείας τους επιβάτες του οχήματος με τοπικές υπηρεσίες επείγουσας ανάγκης μετά από ένα ατύχημα, το Active City Stop που βοηθά τους οδηγούς να αποφεύγουν συγκρούσεις με μικρή ταχύτητα και φυσικά ο κινητήρας 1.0 EcoBoost που έχει διακριθεί ως ‘Διεθνής Κινητήρας της Χρονιάς’ για το 2013 και το 2012. Μάλιστα, το Fiesta 1.0 EcoBoost για πρώτη φορά άρχισε πρόσφατα να διατίθεται με το εξατάχυτο αυτόματο κιβώτιο PowerShift της Ford.

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...