Ολοκαίνουργια Ford Mustang την Πέμπτη 5/12

Το GOCAR θα είναι στα επίσημα αποκαλυπτήρια της νέας Mustang που θα γίνουν από τον Bill Ford, Executive Chairman της Ford, στις 5 Δεκεμβρίου στη Βαρκελώνη στα Πλαίσια του ‘Go Further’

  • -
  • -

Αναμφίβολα, πρόκειται για μια από τις πιο σημαντικές πρεμιέρες που περιμένουμε από τη Ford. Την Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου δεν θα αποκαλυφθεί απλώς η νέα Mustang, αλλά η πρώτη Mustang που θα κυκλοφορήσει επίσημα στην Ευρώπη για πρώτη φορά. Γι’ αυτό και ανάμεσα στις έξι πόλεις που θα κάνει ντεμπούτο το νέο μοντέλο συμπεριλαμβάνεται η Βαρκελώνη – οι υπόλοιπες πέντε είναι οι Ντίαρμπορν (Μίσιγκαν), Νέα Υόρκη, Λος Άντζελες, Σαγκάη και Σύδνεϋ. Μάλιστα, για να δείξει τη σημαντικότητα του γεγονότος, στην ισπανική πόλη θα βρίσκεται ο Βill Ford, Executive Chairman της Ford Motor Company για να αποκαλύψει τη νέα Ford Mustang σε μία ξεχωριστή εκδήλωση ‘Go Further’. Εκεί, η Ford Ευρώπης θα παρουσιάσει και άλλα νέα μοντέλα και τεχνολογίες για την Ευρώπη σε ένα εκλεκτό κοινό αποτελούμενο από εμπόρους, εργαζομένους και εκπροσώπους του τύπου στο Forum και το Διεθνές Συνεδριακό Κέντρο της Βαρκελώνης CCIB. Εκεί θα βρίσκεται και το GOCAR για να μεταδώσει από πρώτο χέρι τα τεκταινόμενα.

Οι τελευταίες πληροφορίες πάντως λένε πως η νέα Ford Mustang θα έχει αισθητά χαμηλότερο βάρος, μια εντελώς καινούργια πισωκίνητη πλατφόρμα, αλλά και για έναν νέο 4κύλινδρο κινητήρα EcoBoost που θα συμπεριλαμβάνεται στη γκάμα. Όσο για την εμφάνιση, αναμένεται να είναι αρκετά διαφορετική διατηρώντας ωστόσο δεσμούς με τις κλασικές γραμμές του μοντέλου. Δεν αποκλείεται μάλιστα να αντλεί αρκετές πινελιές από το πρωτότυπο Evos που πρωτοείδαμε το 2011. Υπομονή όμως μέχρι τις 5 Δεκέμβρη.

 

Διάβασε εδώ την οδήγηση του GOCAR με τη Mustang Shelby 500 στη πίστα του Brands Hatch

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...