Volkswagen Golf Variant & Cross_up στο Athens Motor Show 2013

Η station wagon έκδοση του νέου Golf και η περιπετειώδης εκδοχή του up έφτασαν στη χώρα μας

  • -
  • -

Στην έκθεση αυτοκινήτου της Αθήνας παρουσιάστηκε η νέα έκδοση station wagon του VW Golf, με την ονομασία Golf Variant, που βασίζεται στη νέα πλατφόρμα MQB της έβδομης γενιάς Golf. Με κινητήρες που ξεκινούν από τους 85 ίππους και περιλαμβάνουν πολλές επιλογές από την παλέτα των TSI και TDI, η έκδοση Variant προσεγγίζει το κοινό που θέλει αυξημένη ευρυχωρία και πρακτικότητα. Στο περίπτερο της Volkswagen το παρών δίνει και η ειδική έκδοση Cross up! του μικρού up! που ακολουθεί τη γνωστή συνταγή των λοιπών εκδόσεων Cross. Ο περιπετειώδης χαρακτήρας δικαιολογείται λόγω εμφάνισης, αλλά όχι κάποιων επεμβάσεων στα μηχανικά μέρη. Οι μεγάλοι τροχοί με τις ζάντες αλουμινίου και τις ποδιές στο κάτω μέρος κάνουν την οπτική διαφορά στη συγκεκριμένη εκδοχή. Kατά τα λοιπά θα χρησιμοποιείται ο γνωστός τρικύλινδρος 1000άρης κινητήρας των 75 ίππων  που κινεί τις συμβατικές εκδόσεις του Up!

 

Δείτε όλες τις πρεμιέρες νέων μοντέλων στην επίσημη σελίδα facebook του Athens Motor Show 2013

 

Ξεχωριστή παρουσία έχουν και τα δύο αυτοκίνητα της Kosmocar – Volkswagen που πρόσφατα κατέρριψαν το παγκόσμιο ρεκόρ Guinness στον τομέα της οικονομίας καυσίμου βενζινοκίνητων και πετρελαιοκίνητων αυτοκινήτων. Πρόκειται για το Golf 1.4 TSI 140PS με ACT (Σύστημα Απενεργοποίησης Κυλίνδρων) με ρεκόρ μέσης κατανάλωσης 3,42 lt/100 km προσδίδοντάς του θεωρητική αυτονομία 1.720 km, καθώς και το Polo BLUEMOTION με ρεκόρ μέσης κατανάλωσης 2,96 lt/100 km και θεωρητική αυτονομία που ξεπερνά τα 2.000km.

Η έκθεση θα διαρκέσει μέχρι και την Κυριακή 10 Νοεμβρίου και πραγματοποιείται στην Αίθουσα Ξιφασκίας, στο πρώην Δυτικό Αεροδρόμιο Ελληνικού (Λ. Ποσειδώνος) με δωρεάν άνετο Parking.

 

Δες περισσότερα για το Athens Motor Show 2013 εδώ

 

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...