10o Concours d’ Elegance

Καλλιστεία αυτοκινήτου στη Μαρίνα Φλοίσβου

  • -
  • -

Είναι αυτό που λένε, ότι όταν θέλεις κάτι πολύ όλα συνωμοτούν υπέρ σου! Και αυτό ακριβώς έγινε τη Κυριακή. Όλα ήταν ακριβώς όπως έπρεπε. Η τοποθεσία της διοργάνωσης ήταν η ιδανική στην προβλήτα του Φλοίσβου, οι καιρικές συνθήκες τέλειες, τα αυτοκίνητα πολλά και καλά και η οργάνωση εξαιρετική. Όλα ήταν έτσι όπως ακριβώς έπρεπε, ακόμα και τα χορευτικά ήταν συμπαθητικά και οι χορευτές τα έδωσαν όλα στο σουίνγκ!

Όσο για τα αυτοκίνητα, δεν παύει να μας εκπλήσσει το γεγονός για την ποιότητα, αλλά και την ποσότητα των πραγματικά αξιόλογων κλασικών αυτοκινήτων στη χώρα μας. Τα αυτοκίνητα που έφτασαν στο Φλοίσβο ήταν εμβληματικά, περιλαμβάνοντας από Miura, Mustang και Ferrari, μέχρι τις απαραίτητες Mercedes-Benz σε όλα τα σχήματα και μεγέθη. Επίσης εντυπωσιακός ήταν και ο εορτασμός της Jaguar, όπως και της Porsche 911 που έκλεισε τα πενήντα χρόνια της.  

Όμως το πιο ευχάριστο από όλα ήταν οι θεατές. Ήταν και πολλοί, αλλά και με ενδιαφέρον. Το έχουμε πει πολλές φορές και με την ευκαιρία θα το πούμε ακόμα μία, οι διοργανώσεις αυτές δεν γίνονται για τους πιστούς και τους ιδιοκτήτες και μόνο. Γιατί αν ήταν έτσι θα μαζευόμασταν όλοι σε ένα κλειστό χώρο και θα έδινε ο ένας συγχαρητήρια στον άλλο! Αντίθετα η γνώμη μας είναι ότι οι συναθροίσεις αυτές, με την ευκαιρία κάποιου διαγωνισμού, σαν κύριο στόχο πρέπει πάντα να έχουν την επιμόρφωση και τη δημιουργία κουλτούρας γύρω από το αυτοκίνητο. Μια κουλτούρα η οποία πρέπει να προχωρήσει βαθύτερα και πέρα από τον απλό εντυπωσιασμό. Για μας το κέρδος αυτής της οργάνωσης ήταν η εμπειρία που πρόσφερε στους χιλιάδες, που το ηλιόλουστο πρωινό έφεραν τα παιδάκια τους, συμμετέχοντας και αυτοί με τον τρόπο τους στην καλύτερη οργάνωση των τελευταίων χρόνων.

Με λίγα λόγια, αν δεν πήγατε… χάσατε!

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...