Driving Academy: Happy δίχως χάπι!

Η οδήγηση μπορεί να γίνει το κατάλληλο αγχολυτικό, η ιδανική διέξοδος από την καθημερινή ρουτίνα. Αν θες να βελτιώσεις τις οδηγικές σου ικανότητες, στην Driving Academy θα βρεις το κατάλληλο γιατρικό για μόνιμο χαμόγελο

  • -
  • -

Μπορεί η εποχή που ζούμε να «ξεκουρδίζει» πολλές φορές τα όνειρά μας και να γεμίζει με αναποδιές και ανασφάλεια τη ζωή μας, η οδήγηση ωστόσο μπορεί να αποτελέσει μια εναλλακτική για να χαρίσει χαμόγελο και διασκέδαση σε κάθε οπαδό των τεσσάρων - και όχι μόνο - τροχών. Με εφαλτήριο την αγάπη για την ασφαλή οδήγηση, η Driving Academy προσφέρει από το 2006 διέξοδο για να μπορέσει κάποιος να εκπαιδευτεί σωστά και ουσιαστικά πίσω από το τιμόνι, ώστε να αντιμετωπίσει κάθε συμβάν στο δρόμο, ή ακόμη και να διασκεδάσει παθιασμένα, αλλά πάντα με ασφάλεια και σε ελεγχόμενο χώρο, με το αυτοκίνητο υπό εντυπωσιακές γωνίες (drift). «Ασφαλής οδηγός δεν σημαίνει αργός και φοβισμένος οδηγός. Σημαίνει οδηγός με εφόδια, ικανός να αντιμετωπίσει την κάθε στιγμή και την κάθε ανάγκη που προκύπτει» είναι το μότο της Driving Academy, που αναλαμβάνει να εκπαιδεύσει τους υποψήφιους μαθητές σε μια κατάλληλα προετοιμασμένη εγκατάσταση 75 στρεμμάτων στο Δυτικό αεροδρόμιο του Ελληνικού.To πρόγραμμα της σχολής περιλαμβάνει διάφορα σεμινάρια και level εκπαίδευσης, για το μέσο οδηγό, μέχρι και εξειδικευμένη εκπαίδευση για οδηγούς αγώνων, που θέλουν να τελειοποιήσουν την τεχνική τους πίσω από το τιμόνι. Το σκεπτικό των σεμιναρίων που αφορούν τον μέσο οδηγό, δίνουν βάση σε στοχευόμενες συνθήκες που αντιμετωπίζει κανείς οδηγώντας στην καθημερινότητα.

Magic hour!

Φουλ αδρεναλίνη για αυτούς που θα επιλέξουν να ξεσκάσουν με την μαγευτική για διασκέδαση, fun to drive τεχνική του drift! Ιδανικό μενού για κατόχους πισωκίνητων και τετρακίνητων οχημάτων, στην Driving Academy διδάσκεται η τέχνη της πλαγιολίσθησης με ξεχωριστό μεράκι. Είτε με το δικό του αυτοκίνητο είτε με κάποιο από τα ειδικά επιλεγμένα αυτοκίνητα της σχολής (BMW M5 E34, Nissan 350Z, Mazda MX-5 NC) μπορεί κανείς σε τρία αλυσιδωτά επίπεδα διδασκαλίας (amateur - advance-pro) να διδαχθεί από άριστα καταρτισμένους εκπαιδευτές, σε όλα τα μυστικά και τις τεχνικές του drift. Το σεμινάριο βασίζεται στα πρότυπα και τις τεχνικές εκπαίδευσης των οδηγών του ιαπωνικού D1GP, του καλύτερου και πιο απαιτητικού πρωταθλήματος drift. Ιδανική συνταγή για αυτούς που αγαπούν την γρήγορη και θεαματική οδήγηση και θέλουν να διασκεδάσουν με σύνεση, σε ένα ασφαλές και κατάλληλα προετοιμασμένο περιβάλλον.

Στο στοιχείο της εποχής

Το μεγαλύτερο ενδιαφέρον στην Driving Academy έχει το σεμινάριο Car Control, το οποίο διδάσκει με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο τις σωστές αντιδράσεις και συμπεριφορά που πρέπει να έχει ο οδηγός όταν χάσει τον έλεγχο του αυτοκινήτου σε μια δύσκολη ή ξαφνική κατάσταση. Δίνει εφόδια για τη σκληρή καθημερινότητα στους δρόμους και όλες τις απαραίτητες τεχνικές , ώστε ο οδηγός να έχει συνεχώς τον έλεγχο του οχήματος που οδηγεί, να είναι προετοιμασμένος για το αναπάντεχο και να γνωρίζει τα όρια και τη δυναμική συμπεριφορά του αυτοκινήτου. Χάπι ενάντια στην κρίση, τέλος, είναι τα σεμινάρια οικονομικής οδήγησης, όπου ο οδηγός μαθαίνει να οδηγεί με τρόπο που ωφελεί την τσέπη του και κατά συνέπεια και το περιβάλλον. Σε μια ειδική διαδρομή μήκους 4,8 km, όπου το αυτοκίνητο μπορεί να αναπτύξει μέχρι 80 km/h, προσομοιώνονται ποικίλες συνθήκες κυκλοφορίας, όπως ανηφόρες – κατηφόρες, κλειστές και ανοιχτές στροφές, αναγκαστικές στάσεις, σταθερής ταχύτητας πορεία κτλ.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...