Bosch Diesel Challenge για το Fiat 500L Living

Από το Τορίνο έως το Παρίσι, χωρίς ανεφοδιασμό με το Fiat 500L Living στο πλαίσιο του “Diesel Challenge” που διοργανώθηκε από τη Bosch

  • -
  • -

Για πρώτη φορά η Bosch διοργάνωσε ένα “Diesel Challenge” προκειμένου να δείξει στο ευρύτερο κοινό, με τη συμμετοχή της Fiat τις δυνατότητες των κινητήρων diesel και την ανωτερότητά τους σε καίριους τομείς όπως είναι αυτοί της οικονομίας καυσίμου και χρήσης γενικότερα. Στο πλαίσιο αυτής της διοργάνωσης, το 500L Living απέδειξε την εξαιρετική οικονομία που μπορεί να επιδείξει, χάρη στην προηγμένη τεχνολογία που έχει εφαρμοστεί στον κινητήρα Multijet II των 1,6 λίτρων που αποδίδει 105 ίππους.

Η «παρέα» των αυτοκινήτων ξεκίνησε από το Mirafiori Motor Village στο Τορίνο, για να καταλήξει μια μέρα και 800 χιλιόμετρα μετά στο Motor Village Fiat Cafe του Παρισιού χωρίς στην πορεία να ανεφοδιαστεί κάποιο από τα αυτοκίνητα. Κατά μέσο όρο, η κατανάλωση των αυτοκινήτων που συμμετείχαν, ήταν μικρότερη από 3,4 λίτρα για κάθε 100 χιλιόμετρα απόστασης (η χαμηλότερη που σημειώθηκε ήταν 2,6 λίτρα/100 χλμ.). Τα 500L Living που συμμετείχαν, ήταν εφοδιασμένα με λάστιχα Goodyear EfficientGrip, που χρησιμοποιούν την καινοτόμο τεχνολογία FuelSaving για τη μείωση της αντίστασης κύλισης, κάτι που έχει ως αποτέλεσμα τη μείωση της κατανάλωσης και των εκπομπών CO2.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...