Οι καλύτεροι πιλότοι στο Athens Flying Week

Αεροπορικό Show στις 27,28 και 29 Σεπτεμβρίου

  • -
  • -

Λίγες ημέρες απομένουν για τη μεγαλειώδη αεροπορική γιορτή στην οποία παίρνουν μέρος μερικοί από τους καλύτερους πιλότους του κόσμου και οι πιο σύγχρονες αεροπορικές μηχανές. Αποκορύφωμα του show είναι οι επιδείξεις που θα γίνουν στο στρατιωτικό αεροδρόμιο Τατοΐου (27-29 Σεπτεμβρίου 2013) κατά την διάρκεια των οποίων στρατιωτικά και πολιτικά αεροσκάφη θα επιδείξουν τις ικανότητες και τις δυνατότητες τους. Μια ημέρα πριν από τις κεντρικές εκδηλώσεις στο αεροδρόμιο Τατοΐου και συγκεκριμένα την Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθεί pre-show στην παραλία Παλαιού Φαλήρου, όπου το κοινό θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει το Alpha Jet της Red Bull, τον παγκοσμίου φήμης νούμερο ένα πιλότο της Breitling Francesco Fornabaio και τρία υδροπλάναμε πιλότους τον Μ. Αναστασίου, Γ. Αλεβίζο και Κ. Ρωσσίδη. Η ώρα έναρξης είναι στις 17.30 και η είσοδος είναι ελεύθερη.

Φέτος έχουν δηλώσει συμμετοχή τα ακροβατικά σμήνη της Ολλανδικής Πολεμικής Αεροπορίας (F-16 Demo), της Πολωνικής Πολεμικής Αεροπορίας («ORLIK» Aerobatic Team), το team της Red Bull (Alpha Jet), και διεθνούς φήμης πιλότοι όπως οι Francesco Fornabaio, Luca Bertossio, Jurgis Kairys. Επίσης, με επιδείξεις που θα κόψουν την ανάσα θα πετάξει το team των βετεράνων Blu Circe και η ομάδα των χειριστών με ειδικές ανάγκες WeFly! Team.

Από Ελληνικής πλευράς συμμετέχουν η Πολεμική Αεροπορία, η Αεροπορία Στρατού, το Πολεμικό Ναυτικό και το Λιμενικό Σώμα με τα εναέρια μέσα τους και τους κορυφαίους κυβερνήτες τους, οι οποίοι θα εκτελέσουν ασκήσεις ακριβείας, επιχειρησιακούς ελιγμούς, εικονικές διασώσεις κλπ.

 

Παρασκευή 27/09

Ώρα προσέλευσης κοινού 16:00

Τέλος εκδήλωσης 18:30

Εισιτήρια

5 Ευρώ Ενήλικες και παιδιά άνω των 12 ετών

3 Ευρώ για παιδιά 3-12 ετών

Δωρεάν είσοδος για παιδιά έως 3 ετών

 

Σαββατοκύριακο 28-29/09

Ώρα προσέλευσης κοινού 09:00

Τέλος εκδήλωσης 18:30

Εισιτήρια

8 Ευρώ Ενήλικες και παιδιά άνω των 12 ετών

4 Ευρώ για παιδιά 3-12 ετών

Δωρεάν είσοδος για παιδιά έως 3 ετών

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...