Travel Apps για το iPad

Πέντε εφαρμογές για να σχεδιάσετε το ταξίδι σας

  • -
  • -

Προγραμματίστε τις λεπτομέρειες της απόδρασής σας με τη βοήθεια του iPad:


Travel List

https://itunes.apple.com/gr/app/travel-list-easy-trip-packing/id348737462?mt=8

Πόσες φορές δεν έχετε φτάσει στον προορισμό σας, ανακαλύπτοντας ότι κάτι έχετε ξεχάσει πίσω; Εδώ έρχεται η εφαρμογή Travel List να σας λύσει τα χέρια. Με την συγκεκριμένη εφαρμογή μπορείτε να φτιάξετε μια λίστα με τα απαραίτητα και αν ξεκινήσετε χωρίς να έχετε ενημερώσει τη λίστα, τότε μια ειδοποίηση θα σας υπενθυμίσει τι έχετε ξεχάσει. Η λίστα του Travel List έρχεται προσυμπληρωμένη με τα περισσότερα βασικά είδη: t-shirts, φορέματα, μακιγιάζ, είδη προσωπικής φροντίδας, gadgets, φορτιστές και ούτω καθεξής - και μπορείτε, φυσικά, να προσθέσετε τα δικά σας στοιχεία.

 

Skyscanner

https://itunes.apple.com/gr/app/skyscanner-oles-oi-pteseis/id418873942?mt=8

Αν σκοπεύετε να ταξιδέψετε με αεροπλάνο για τον προορισμό σας, η δωρεάν εφαρμογή Skyscanner αποτελεί ιδανική επιλογή. Ανοίγοντας την εφαρμογή, το Skyscanner εντοπίζει τη θέση σας και τα πλησιέστερα αεροδρόμια και σας προτείνει άμεσα και γρήγορα οικονομικά εισιτήρια, κυριολεκτικά έως και μερικές ώρες πριν την πτήση. Αν ψάχνετε εισιτήρια για συγκεκριμένες πτήσεις και μέρες αναχώρησης και επιστροφής, το Skyscanner σας παρουσιάζει σε ένα εύχρηστο διάγραμμα τις πιο οικονομικές μέρες για να ταξιδέψετε στον αγαπημένο προορισμό σας.
skyscanner

 

TripAdvisor

https://itunes.apple.com/gr/app/tripadvisor-hotels-flights/id284876795?mt=8

Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα του TripAdvisor δεν είναι τόσο η μηχανή αναζήτησης-κρατήσεων σε ξενοδοχεία, αεροπορικές πτήσεις κτλ. Όσο τα reviews των ίδιων των χρηστών που διαθέτει. Αποτελεί ένα εξαιρετικό εργαλείο για κάθε ταξιδιώτη αφού σε ενημερώνει για όλα αυτά που δεν λένε συνήθως τα διαφημιστικά φυλλάδια. Χρησιμοποιώντας την εφαρμογή του TripAdvisor αποκτάς feedback για ξενοδοχεία, εστιατόρια, μέρη κλπ. που θες να επισκεφτείς, σε ένα εύχρηστο περιβάλλον, με τεράστια ποικιλία δεδομένων και προτάσεων.

 

trivago

https://itunes.apple.com/gr/app/trivago-the-hotel-search/id376888389?mt=8

Το trivago αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες πλατφόρμες αναζήτησης ξενοδοχείων στον κόσμο, κάνοντας σύγκριση των τιμών σε πάνω από 600.000 ξενοδοχεία ανάμεσα σε περισσότερες από 150 ιστοσελίδες κρατήσεων όπως το Lastminute.com, το Expedia, το Hotels.com κτλ. Με 150 κριτήρια στη μηχανή αναζήτησης, όπως ασύρματο internet, παρκινγκ, φιλοξενία κατοικίδιων κτλ. επιτρέπει σε κάθε χρήστη να βρει το ιδανικό αποτέλεσμα για τα γούστα του. Παράλληλα, φιλοξενεί 34 εκατομμύρια ολοκληρωμένες κριτικές για ξενοδοχεία ανά τον πλανήτη.
trvago

 

Kayak

https://itunes.apple.com/gr/app/kayak/id305204535?mt=8

Το Kayak είναι ένα είδος «ελβετικού σουγιά» για να σχεδιάσετε με κάθε λεπτομέρεια το ταξίδι σας. Βοηθάει να βρείτε τα πιο καλά και οικονομικά δωμάτια ξενοδοχείων, τις ιδανικές σε κόστος πτήσεις και τις καλύτερες τιμές στην ενοικίαση αυτοκινήτου. Παράλληλα, διαθέτει λειτουργία ειδοποίησης για αλλαγές τιμών, ώστε να ενημερώνεστε επακριβώς για τυχόν προσφορές και το ακριβές κόστος της απόδρασης σας. Επίσης, μέσω του Kayak μπορείτε να βγάλετε και λεφτά, αφού σας «πληρώνει» για τους νέους χρήστες που φέρνετε στην εφαρμογή.
Kayak app

 

Το άρθρο προέρχεται από το τρίτο τεύχος του GOCAR Magazine. Απόλαυσε τη μοναδική του διαδραστικότητα και την καλοκαιρινή του διάθεση στο iΡad σου, κάνοντας δωρεάν download στο ΑppStore.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...