Τα καλύτερα Racing Games για το iPad!

Διασκέδαση στο maximum και ρεαλιστικά στοιχεία που κάνουν τους φανατικούς των Racing Games να λατρέψουν ακόμα περισσότερο το iPad!

  • -
  • -



1.
Real Racing 3

Ένα από τα καλύτερα free παιχνίδια Racing για το i-pad είναι το Real Racing 3 της EA Sports. Ξεχωρίζει για τα εξαιρετικά γραφικά και τα πλούσια ρεαλιστικά στοιχεία στο gaming. Μεγάλη ποικιλία σε επιλογές εμπλοκής του παίκτη, από απαιτητικές head to head κόντρες, αγώνες πίστας 20+ αυτοκινήτων, μέχρι δοκιμαστικά για τελική ταχύτητα. Πραγματικό Racing Simulator, το οποίο έχει χτυπήσει κορυφή σε downloads, έχοντας ανέβει στην πρώτη θέση του App Store σε πάνω από 90 χώρες!

https://itunes.apple.com/us/app/real-racing-3/id556164008?mt=8

 
2.
Need for Speed Most Wanted

Σε κάθε λίστα με τα καλύτερα Racing Games, πρέπει να υπάρχει και μια εκδοχή του NFS (Need For Speed)! Από τα πιο εντυπωσιακά παιχνίδια, δίνει εμπλοκή, μπόλικη δράση και πλούσιο θέαμα στον παίκτη. Εξαιρετικά γραφικά που αποδεικνύουν πόσο πολύ έχουν εξελιχθεί τα mobile Racing Games μέχρι σήμερα. Ο παίκτης έχει τη δυνατότητα να δοκιμάσει την τύχη του σε μια σειρά από street-racing πίστες. Οι επιλογές προσφέρουν μεγάλη ποικιλία δοκιμασιών, σε διάφορες στιγμές της ημέρας (πρωί, νύχτα κτλ.) προσφέροντας την ανάλογη ένταση και ποικιλία δράσης.

https://itunes.apple.com/us/app/need-for-speed-most-wanted/id540925164?mt=8

 

3.GTRacing Motor Academy

Μεγάλο free game με ποικιλία επιλογών και εντυπωσιακό περιβάλλον. Πλούσια ποικιλία από αυτοκίνητα και μια επίσης σημαντική καριέρα σε διαφορετικά event σε περιμένουν, αν αποφασίσεις να ασχοληθείς σοβαρά. Με κάθε σου νίκη οι πόντοι εξαργυρώνονται σε διάφορα «καλούδια», οπότε αποκτάς και το ανάλογο κίνητρο για να αποκαλύψεις πλήρως τις δυνατότητες του GTRacing Motor Academy. Υπάρχουν επίπεδα και στάδια που πρέπει να περάσεις για να αποκαλύψεις πλήρως τις δυνατότητες σε πίστες και αυτοκίνητα, αγωνιζόμενος για διάφορα τρόπαια.

https://itunes.apple.com/us/app/gt-racing-motor-academy-free+/id442684727?mt=8


4.Death Rally

Εδώ τα πράγματα αποκτούν διαφορετικό χαρακτήρα. Τo Death Rally διαθέτει διαφορετικό concept, με το πολεμικό κλίμα και τις μάχες να κυριαρχούν, δίνοντας διαφορετικό ενδιαφέρον στο παιχνίδι. Τα χρήματα που μαζεύεις σε κάθε πίστα, έχουν εξάρτηση με το πόσο αυτοκίνητα έχεις καταστρέψει αλλά και με άλλες πολεμικές επιδόσεις. Όπλα και αυτοκίνητα ξεκλειδώνουν με την πρόοδο σου στο παιχνίδι. Τα γραφικά είναι εξαιρετικά, με πολλά ρεαλιστικά στοιχεία και μικρές λεπτομέρειες σε κάθε επίπεδο (level) .

https://itunes.apple.com/en/app/death-rally/id422020153?mt=8

 

5.Asphalt: Heat 7

Διαφορετική ματιά στα Racing Games από το Asphalt: Heat 7, που αποτελεί μια εξαιρετική προσπάθεια για arcade παιχνίδι. Τα σχεδόν 1.3 GB που απαιτεί σε χώρο μπορεί να σε ξαφνιάσουν, αλλά μόλις δεις τα γραφικά του παιχνιδιού το χαμόγελο θα επιστρέψει στα χείλη σου. Σε βάζει στο αγαπημένο σου Dream Car και βγαίνεις πραγματικά ελεύθερος να τρέξεις. Τα εύκολα και λειτουργικά race options σε κάνουν να εξοικειωθείς γρήγορα μαζί του και να απολαύσεις οδήγηση!

https://itunes.apple.com/us/app/asphalt-7-heat/id462694916?mt=8

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...