Στις επιχειρήσεις Βασίλη Θεοχαράκη Renault και Dacia

Η TEOREN MOTORS A.E. την αποκλειστική αντιπροσώπευση

  • -
  • -

Στην επιχειρηματική οικογένεια Βασίλη Θεοχαράκη περνάει η αντιπροσώπευση και αποκλειστική Εισαγωγή των αυτοκινήτων Renault και Dacia στην Ελλάδα. Ύστερα από πέντε χρόνια παρουσίας της PGA ΕΛΛΑΔΑ Ε.Π.Ε ως Εισαγωγέας των Renault και Dacia στην Ελλάδα, η μητρική εταιρεία PGA MOTORS SAS αποφάσισε να αναθεωρήσει το δίκτυο λιανικής πώλησης πανευρωπαϊκά και επέλεξε να μη συνεχίσει τη δραστηριότητά της στην ελληνική αγορά.

Μετά την εξέλιξη αυτή, η αυτοκινητοβιομηχανία της Renault, ανέθεσε στον κ. Βασίλη Θεοχαράκη την αποκλειστική εισαγωγή και διάθεση των αυτοκινήτων και ανταλλακτικών Renault και Dacia στην Ελλάδα. Η οικογένεια Β. Θεοχαράκη διαθέτει ένα από τα ισχυρότερα χαρτοφυλάκια σε πολλούς τομείς της ελληνικής οικονομίας, με πολυετή και ιδιαίτερα επιτυχημένη παρουσία στο χώρο του αυτοκινήτου και αποτελεί επιλογή στρατηγικής σημασίας για τη Renault.

H TEOREN MOTORS A.E., όπως πρόκειται να μετονομαστεί η PGA ΕΛΛΑΔΑ Ε.Π.Ε., ως μέλος, πλέον, των επιχειρήσεων Βασίλη Θεοχαράκη, στοχεύει να αναδείξει τη Renault και τη Dacia στην πρώτη γραμμή των προτιμήσεων των καταναλωτών, προσφέροντας υπηρεσίες υψηλού επιπέδου πριν και μετά την πώληση. Τη γενική διεύθυνση της TEOREN MOTORS A.E. αναλαμβάνει το κ Γιάννης Ιακωβίδης, ο οποίος αποχώρησε από την εμπορική διεύθυνση της Nissan έπειτα από μακρόχρονη συνεργασία με Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε. Εμπορικός διευθυντής της Nissan αναλαβάνει ο κ. Μάριος Μπαρκής.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...