Φροντίδα Ford 3+: Προσιτές τιμές service

Προσφορές & εκπτώσεις στο service για τους κατόχους αυτοκινήτων άνω των τριών ετών

  • -
  • -


Στη Ford γνωρίζουν πολύ καλά ότι οι καιροί είναι δύσκολοι. Για αυτό δημιούργησαν το πρόγραμμα εξυπηρέτησης και παροχής τεχνικών υπηρεσιών “Φροντίδα Ford 3+” που απευθύνεται στους πελάτες που το Ford τους «έκλεισε» τα 3 χρόνια. Το πρόγραμμα “Φροντίδα Ford 3+” προσφέρει ειδικές τιμές, εκπτώσεις και πολλά άλλα οφέλη που θα τα ανακαλύψετε όταν επισκεφτείτε ή θα κάνετε το επόμενο service του Ford σας σε κάποιο εξουσιοδοτημένο κατάστημα της εταιρείας σε όλη την Ελλάδα.

Επιπλέον, οι κάτοχοι Ford κερδίζουν χρηματική επιστροφή την οποία μπορούν να εξαργυρώσουν στην επόμενη ή στις επόμενες επισκέψεις τους στο Εξουσιοδοτημένο Δίκτυο Επισκευαστών Ford, σύμφωνα με τους όρους του Προγράμματος Πιστότητας “FordNext”.


Το νέο πρόγραμμα περιλαμβάνει:

>  Αλλαγή λαδιού, φίλτρου λαδιού και τεχνικό έλεγχο 37 σημείων, με 49 €

>  Δωρεάν έλεγχο ΚΤΕΟ, προετοιμασία και διεκπεραίωση

>  Αντικατάσταση ελαστικών για:

  • Fiesta με 240 € (διάσταση: 175/65/R14)
  • Focus με 350 € (διάσταση: 205/55/R16)
  • Transit με 530 € (διάσταση: 215/75/R16)

>   Επισκευές σε εξαιρετικά προνομιακές τιμές

 

Επισημαίνεται ότι οι παραπάνω τιμές είναι προτεινόμενες τιμές Λιανικής (με ΦΠΑ) από τη Ford Motor Ελλάς στο πλαίσιο της καμπάνιας “Φροντίδα Ford 3+”.Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα θα βρείτε στο http://www.ford.gr/OwnerServices/FordCare3+. Επίσης μπορείτε να απευθύνεστε για πληροφορίες, ραντεβού και τις παρεχόμενες υπηρεσίες και τιμές, στο Εξουσιοδοτημένο Δίκτυο της Ford, καθώς και στη Γραμμή Εξυπηρέτησης Ford 210 48 05 620.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...