Ανάβαση Ριτσώνας 15 & 16 Ιουνίου 2013

Ενάντια στην κρίση

  • -
  • -

Ο δεύτερος γύρος του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Αναβάσεων θα πραγματοποιηθεί το προσεχές Σαββατοκύριακο στην διάσημη διαδρομή πριν την Χαλκίδα. Η λίστα των 86 συμμετοχών αποτελεί ευχάριστη έκπληξη για όλους. Πριν λίγες ημέρες λύθηκαν τα όποια προβλήματα ασφαλείας της διαδρομής, όσον αφορά στη θέση και τη στήριξη των προστατευτικών κιγκλιδωμάτων εκατέρωθεν του ασφαλτόδρομου τα οποία αποκαταστάθηκαν πλήρως. Παράλληλα, όλες οι προετοιμασίες από τα στελέχη των

αθλητικών σωματείων της Α.Λ.Α. και του Αγωνιστικού ΕΛΠΑ, που συνδιοργανώνουν των αγώνα, καθώς και από τον έμπειρο Αλυτάρχη Αντώνη Χατζημιχάλη, έχουν ολοκληρωθεί ώστε να αποφευχθούν κατά το δυνατόν οι καθυστερήσεις και το ωράριο να τηρηθεί κατά γράμμα.

Αυτά και άλλα πολλά συζητήθηκαν μεταξύ Οργανωτικής Επιτροπής, Στελεχών-Κριτών του Αγώνα και δημοσιογράφων του Τύπου, σε μια απλή και φιλική συνάντηση που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 10 Ιουνίου στον καλαίσθητο και φιλόξενο χώρο του Cafe Φλοίσβος, στη Μαρίνα του Π. Φαλήρου, στο πλαίσιο της προσπάθειας για την καλύτερη δυνατή ενημέρωση και προβολή του αγώνα.


Λίστα συμμετοχών

Ανάβαση Ριτσώνας

Μήκος: 3,200 μ.

Στροφές: 19

Υψομετρική διαφορά (Εκκίνησης-Τερματισμού): 217 μ.

Πρώτη διοργάνωση: 1956 (με μήκος 4,5 χλμ.)

Πρώτος νικητής (1956, άτυπη γενική): Αντώνης Κουλετιανός (Jaguar XK120, 3:26.70)

Πιο πρόσφατη νίκη (Δεκ. 2012, άτυπη γενική): Μιχάλης Ευθυμίου (Ford Escort WRC, 2:10.66)

Τεχνικός Έλεγχος: Σάββατο 15/6/2013, 08:00-10:00 (στον χώρο των PITS)

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...