Εφαρμογή Red Bull F1 Spy

Ταξίδεψε στα άδυτα της Formula 1

  • -
  • -

Τη νέα εφαρμογή Red Bull F1™ Spy μέσω της οποίας έχεις πρόσβαση σε πληροφορίες από τα pit και τα paddock, απ’ ευθείας στο κινητό σου τηλέφωνο παρουσίασε το Red Bull Media House! Μετά από μία επιτυχημένη αγωνιστική σεζόν όπου μετέφερε νέα και κουτσομπολιά από τα παρασκήνια του πιο φαντασμαγορικού σπορ, η αναβαθμισμένη εφαρμογή F1 Spy σου παρέχει ακόμα μεγαλύτερη πρόσβαση σε όσα… αθέατα συμβαίνουν, μέσω του μοναδικού αυτού «Κατασκόπου». Έτσι, έχεις τη δυνατότητα να κάνεις ερωτήσεις, να του θέσεις προκλήσεις και να τον χρησιμοποιήσειςως δικά σου μάτια και αυτιά μέσα στα paddock της Formula 1 και το σταθμό ενέργειας της Red Bull.

Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη για όλους τους λάτρεις της F1, ανεξαρτήτως της συσκευής που χρησιμοποιεί ο καθένας. Εκτός από τα μοναδικά προνόμια, η εφαρμογή Red Bull Racing Spy επιτρέπει πλέον στους χρήστες να ενεργοποιήσουν τη δυνατότητα ειδοποιήσεων. Η εφαρμογή θα συγχρονιστεί με το ημερολόγιο σου, ώστε να μη χάσεις ποτέ ξανά πληροφορίες ή κάποιο αγώνα.

Διάβασε αναλυτικά τη μπορεί να κάνει ο κατάσκοπός για σένα αυτή τη σεζόν:

 

  • Πρόσβαση στα άδυτα της ομάδας

Ο κατάσκοπος της Red Bull παρακολουθεί τις εξελίξεις ακριβώς εκεί που συμβαίνουν

  • Παρασκήνιο και εικόνες από τα paddock

Θα σου μεταφέρει κάθε πικάντικη λεπτομέρεια όσων συμβαίνουν στα paddock της Formula 1

  • Μπορείς να τον προκαλέσεις

Ρώτησέ τον μία δύσκολη ερώτηση σχετικά με τη Formula 1. Ανλαθεσέ του μία αποστολή και θα την επιχειρήσει, όποια συνέπεια κι αν έχει αυτό!

  • Πλήρης και liveσχολιασμός όσων συμβαίνουν στη πίστα το αγωνιστικό τριήμερο

Όλες οι λεπτομέρειες και αναλύσεις σχετικά με κάθε περίοδο ελεύθερων δοκιμών, της κατατακτήριες αλλά και τον αγώνα

  • Ολοκληρωμένα στοιχεία για τον αγώνα, στατιστικά και αποτελέσματα

 

Δεν είναι αρκετά;

Φέτος υπάρχει μία εφαρμογή που δείχνει πως τα ιστορικά σιρκουί της Formula 1 έχουν εξελιχθεί με το πέρασμα των χρόνων, καθώς κι ένα αγωνιστικό ημερολόγιο, με δυνατότητα συγχρονισμού με τη συσκευή σου ώστε να μη χάνετε αγώνα!

 

Το Red Bull F1™ Spy είναι διαθέσιμο για download (δωρεάν) από τα the iTunes store και Android store. Η εφαρμογή είναι συμβατή με IOS και Android.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...