Σκάνδαλο στην F1: O Christian Horner της Red Bull κατηγορείται για απρεπή συμπεριφορά

Σύμφωνα έκθεση που είδε το φως της δημοσιότητας, ο διευθυντής της αγωνιστικής ομάδας της Red Bull, Christian Horner, βρίσκεται υπό έρευνα από την ίδια του την ομάδα μετά από κατηγορίες υπαλλήλου για απρεπή συμπεριφορά.

  • -
  • -

Τεράστιο πρόβλημα φαίνεται να προκύπτει τόσο στην αγωνιστική ομάδα της Red Bull όσο και ευρύτερα στην F1, έπειτα από τις καταγγελίες που είδαν το φως της δημοσιότητας αναφορικά με την απρεπή συμπεριφορά του διευθυντή της πρωταθλήτριας ομάδας, Christian Horner, σε υπάλληλο της εταιρείας.

Η Red Bull έχει ξεκινήσει ήδη εσωτερική έρευνα όπως αποκάλυψε σήμερα η ολλανδική εφημερίδα De Telegraaf, με εκπροσώπους της ομάδας, να επιβεβαιώνουν του λόγου το αληθές.

«Αυτή η διαδικασία, η οποία είναι ήδη σε εξέλιξη, διεξάγεται από εξωτερικό, εξειδικευμένο δικηγόρο. Η Red Bull θα εξετάσει σοβαρά και θα ερευνήσει ενδελεχώς αυτές τις καταγγελίες θέλοντας να λάμψει η αλήθεια το συντομότερο δυνατό» δήλωσε εκπρόσωπος της ομάδας.

Δείτε ακόμα: Αυτό είναι το χρυσό συμβόλαιο του Lewis Hamilton με την Ferrari

Σε περίπτωση που προκύψει ενοχή του Horner βέβαια, οι αντιδράσεις θα είναι αλυσιδωτές και θα επηρεάσουν όχι μόνο την αγωνιστική ομάδα της Red Bull, η οποία θα αναγκαστεί εκ των πραγμάτων να απομακρύνει τον «ηγέτη» και δημιουργό ουσιαστικά αυτής της επιτυχημένης ομάδας από το 2005 αλλά και σε ολόκληρο το φάσμα της F1, καθώς Ferrari, Mercedes και Aston Martin θα κοιτάξουν να εκμεταλλευτούν προς όφελος τους αυτή τη μεγάλη αλλαγή που θα προκύψει!

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...